"SAĞLIK BAKANI DERHAL İSTİFA ETMELİDİR"
Türkiye'nin en önemli gündemlerinden biri haline gelen “Yeni doğan çetesi” ile ilgili yargılanma başladığına dikkat çeken Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, "Sağlık Bakanı istifa etmeli" dedi.
İnsanın kanını donduran bu dehşet verici olay, gün geçtikçe siyasi alanda da pis kokular yaymaya başladığını ifade eden Başkan Fırat, "Dünyanın hiçbir yerinde eşi benzeri olmayan bu vahşetin failleri yargılanırken, yıllardır bu cinayetlerden haberdar olan ve ses çıkarmayanların, bu eli kanlı katillere neden bu fırsatı verdiklerine anlam vermek mümkün değildir. En önemlisi bu bebek katillerine hastahane sahiplerinin de ortak olduğu iddia edilmektedir. Eğer bu iddia doğru ise Sağlık Bakanlığına bağlı olarak çalışan bu hasta hanelerin daha fazla kazanç elde edebilmek için yıllarca bu çetelerle ortak çalıştığını bildiği halde bu bebelerin öldürülmesine göz yuman, ses çıkarmayan başta Sağlık Bakanı olmak üzere, bu işlerden sorumlu bütün yetkililer istifa etmeli ve bu çetelerle yargılanmalıdır. Ama maalesef bu ülkede topluma kim ve ne kadar zarar verirse versin her zaman paçayı kurtarmıştır.
Ekonomiyi batıran, Emekliyi açlığa,çiftçiyi,köylüyü sefalete sürükleyenler hala bu devletin en tepesinde sefahat içinde hayat sürmektedir. Bu millet Dilan Polat olayını henüz unutmamıştır. Temennimiz, bu bebek katillerinin ve onlara destek verenlerin, himaye edenlerin, hangi makam ve mevkide olursa olsun en ağır cezaya çarptırılmalarıdır. Aksi halde kamuoyunun vicdanı asla rahat olmayacaktır" dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 02İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 03BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 04Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”
- 05SERDAR TUNCER BATMAN’DA GENÇLERLE BULUŞTU
- 06TRAFİK KONTROL MERKEZİ İNCELENDİ
- 07Milletvekilleri Nasıroğlu ve Keleş’ten İl Millî Eğitim Müdürlüğü’ne ziyaret
- 08HAVALİMANI OCAK’TA 71 BİN YOLCUYU AĞIRLADI
- 09KAÇAK MISIR EKİMİ ELEKTRİK KAYIPLARINI ARTIRDI
- 10MAVİ-YEŞİL BATMAN PROJESİ’NİN 2. ETABI TANITILDI
- 11Batman Park AVM Konuta Yöneliyor
- 12KANALİZASYON BACASINI DEDEKTÖRLE TESPİT ETTİLER
- 13DSİ’DEN BARAJ TAHLİYESİ UYARISI
- 14Bir Sevda, Bir Ülkü, 57 Yıllık Sadakat
- 15BATMAN’IN GELECEĞİ KONUŞULDU




Henüz Yorum yok