'ibretlik' hırsızlık olayı
Batman’da 2 kadın, beraberlerindeki kız çocuğu ile birlikte, alışveriş yapmak için kuruyemişçiye giren yaşlı kadının cüzdanını, kaşla göz arasında çaldı. İbretlik hırsızlık anı, güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
Olay, 24 Eylül’de, Batman Çarşı Mahallesi’nde meydana geldi. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, yanlarında 12-13 yaşlarında bir kız çocuğu da bulunan 2 kadın, yolda yürüyen yaşlı bir kadını gözlerine kestirdi. Kadınlardan 1’i etrafı kollarken, diğer kadın ise kız çocuğuyla birlikte, yaşlı kadına kuruyemişçi dükkanına gireceği sırada çarpmış gibi yapıp, kaşla göz arasında cüzdanını çaldı. Şahıslar, daha sonra ise, hızla olay yerinden uzaklaştı. Kadının cüzdanında 4 bin TL’nin olduğu öğrenildi.
İş yeri sahibi Ümit Şahin, yaşlı kadının alışveriş yapmak için dükkanına geldiğini belirterek, “Birkaç ürün aldı. Yanında yeğeni vardı. Ödemeyi yeğeni yaptı. İki dakika arayla bir daha telaşlı şekilde geldiler. Kendi cüzdanlarının kayıp olduğunu söylediler. Hatta önce bizden şüphelendiler. Kamera kayıtlarının olduğunu söyleyerek içeri geçip kayıtları kontrol ettik. Burada alışveriş yaparken karşı taraftan 2 kadın ve bir çocuk kendisine yanaşıp parayı alıp kuruyemişlere bakar gibi yapıyor ve oradan uzaklaşıyorlar. Bizim çalmadığımızı anlayınca yaşlı teyze mahcup olup özür diledi. Hemen polise haber verdik. Kadın Antalya’dan buraya misafir olarak gelmiş ve 4 bin lirayı çaldılar. Bu duruma üzüldük. Yardımcı olmak için her şeyi yaptık” dedi.
Batman Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Çarşı Mahallesi’nde bir bayanın çantasındaki cüzdanında bulunan 3 bin TL ve kimlik kartının ‘yankesicilik’ suretiyle çalınması olayını gerçekleştiren kişi ve kişilerin yakalanmasına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlilerimizce şahıslar üzerinde titiz çalışmalar yapılmıştır. Bunun neticesinde yankesicilik olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen 2 yaşı büyük ve 1 yaşı küçük bayan şahıs yakalanmış, yaşı küçük şahıs yapılan işlemlerin ardından Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Konu ile ilgili gözaltına alınan diğer 2 şüpheli şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir” denildi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VERGİ HAFTASI KAPSAMINDA BESOB’A ZİYARET
- 02KADINLAR HASANKEYF'TE BİR ARAYA GELDİ
- 03BATMAN BELEDİYESPOR KADIN TAKIMINDAN GOL ŞOV
- 04BATMAN TURİZMDE YENİ BİR SAYFA AÇIYOR
- 05MÜFTÜ DURMUŞ: HACI OLMAK DEĞİL, HACI KALMAK ÖNEMLİ
- 06BATMAN MERKEZLİ DEV BAHİS OPERASYONU
- 07KAYMAKAM ÖZTAŞ, GERCÜŞ’TE MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
- 08PETROL CİTY AVM’DE RAMAZAN COŞKUSU
- 0911 BİN 604 KİŞİ SÜRÜCÜ AKADEMİSİ’NDEN FAYDALANDI
- 10NASIROĞLU ÇİFTİNDEN RAMAZAN ZİYARETLERİ
- 11BATMAN SPOR LİSESİ KIZ HENTBOL TAKIMI TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
- 12VALİ, İKİ MAHALLENİN SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
- 13ŞANSİ “RAPOR TÜRKİYE’NİN ORTAK GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR”
- 14324 KİLOMETRE YOL ÇİZGİSİ TAMAMLANDI
- 15DEVA'DAN RAMAZAN'DA PAYLAŞIM




Henüz Yorum yok