BESO’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve Yönetimi, esnafların durum ve taleplerini istişare etmek amacıyla Müstakil İş Adamları Derneği başkanı İrfan Özdemir ve Yönetimini ziyaret etti.
Bağımlılıkla mücadele ve birlikte çalışmanın önemine vurgu yapan Başkan Çiftçi konuşmasında “Esnaf Sanatkarlar Odası olarak amacımız, hem odalarımızla hem de iş adamları derneklerimizle sürekli irtibatlı olmaktır. Esnaf, sanatkar ve tüccarlarımızın durumunu, sıkıntı ve taleplerini istişare ederek çözüme kavuşturmaya çalışmaktır. Ayrıca üzerinde çalıştığımız, madde bağımlılarını rehabilite etmek için başlattığımız projeyi anlatmak ve beraber çalışma programı düzenlemektir. MÜSİAD Başkanı Sayın İrfan Özdemir ve Yönetimi’ne yaptığımız ziyarette zikrettiğim hususlarla ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını, madde bağımlılığı sorununu el birliğiyle halletmemiz gerektiğini belirtip üzerlerine düşen ne varsa destek vereceklerini söylediler.
Bu sorunu el birliğiyle çözmeye kararlı olduğumuzu belirterek, destekleri için MÜSİAD Başkanına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Daha önce belirttiğimiz gibi madde bağımlılığı büyük ve zor bir meseledir lakin birlikte hareket edilirse çözülemeyecek bir sorun değildir. Yalnız tüm Devlet Kurumları, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar, aileler ve toplumun her kesimi bir ve beraber olursa, olumlu sonuç alınacaktır inşallah” dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ, İKİ MAHALLENİN SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
- 02ŞANSİ “RAPOR TÜRKİYE’NİN ORTAK GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR”
- 03324 KİLOMETRE YOL ÇİZGİSİ TAMAMLANDI
- 04DEVA'DAN RAMAZAN'DA PAYLAŞIM
- 05GERCÜŞ’TE RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR
- 06NASIROĞLU’NDAN RAMAZAN’DA HASTA ZİYARETİ
- 07MİNİK YÜREKLERDEN GAZZE’YE UMUT
- 08KADINA ŞİDDETE KARŞI TOPLUMSAL UYANIŞ
- 09BAHÇELİEVLER’DE SİLAHLI PANİK
- 10“SAHAMIZ KAPANMASIN, TAHRİKLERE KAPILMAYALIM”
- 11PETROLSPOR CEZAYA TAKILMADI 4-1
- 12PETROL-İŞ, ''TPAO'DA LİYAKAT YOK SAYILIYOR''
- 13KUYTUL, BATMAN’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 14PWK’den Dünya Anadil Günü mesajı : “Dilimiz varlığımızdır”
- 15MÜSİAD BATMAN'DAN ANLAMLI İFTAR




Henüz Yorum yok