
TÜMSİAD’tan Nasıroğlu’na destek
TÜMSİAD’tan Nasıroğlu’na destek
BATSO Başkanlığına aday olan Osman Nasıroğlu Kendisine destek kararı alan TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Kamil Biçici’nin katılımıyla basın toplantısı düzenledi.
Toplantıya BATSO Başkan Adayı Osman Nasıroğlu, TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Kamil Biçici, BATSO Meclis Başkanı Emin Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri, esnaflar ve iş adamları katıldı.
Toplantıda söz alan Nasıroğlu, 15 Temmuz’da tavrını net bir şekilde belirleyen TÜMSİAD ve Yönetim kadrosunun kendilerine destek vermesine teşekkür etti. Gerçekleştirdikleri projeleri anlatan Nasıroğlu, “Yaptığımız birçok projemizle birlikte seçimden sonra da hepimiz bu ülkenin geleceği ve ekonomisi için elimizi taşın altına koyacağız. BATSO’nun 21 meclis üyesinden 15’i şuan bizimle hareket ediyor. İnşallah birlikte çok güzel çalışmalara imza atacağız. Seçim günü sıkıntı yaşamamak için gidip Ticaret Odasından yetki belgenizi alın. Usulsüzlük ve yolsuzluklara ‘Dur’ demek, Batman’ın ekonomisine yön vermek için, destek verenlere çok teşekkür ederim” dedi. TÜMSİAD Batman Başkanı Biçici de, Ticaret odalarının aynı zamanda kalkınmanın, istihdamın ve sosyal gelişmişliğin öncüleri olduğunu belirterek, “Üyelerimizle yaptığımız istişareler sonucunda, ilimize daha iyi hizmet edeceğine inandığımız Osman Nasıroğlu’na ve dolayısıyla, Turuncu guruba, destek vereceğiz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01UMUT KERVANI, BİNLERCE AİLEYE UMUT OLDU
- 02 Eşit ve Özgür Yaşamı Destekleme Derneği kuruldu
- 03HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 04RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK
- 05EKMEĞE YENİDEN ZAM
- 06ÇETİN ABAYAY’IN FAİLLERİ SORULDU
- 076 AYDA 14 BİNİN ÜZERİNDE EVDE SAĞLIK ZİYARETİ
- 08AYAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 09SES BATMAN ŞUBESİ'NDEN TOPLU SÖZLEŞME ÇAĞRISI
- 10Trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı
- 11BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 12AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 13BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 14BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 15TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
Henüz Yorum yok