
Vali Deniz, Beşiri İlçesine Bağlı Beşpınar ve Doğanpazarı köylerini ziyareti etti
Vali Deniz, Beşiri İlçesine Bağlı Beşpınar ve Doğanpazarı köylerini ziyareti etti
Vali Ahmet Deniz, Beşiri ilçesine bağlı Beşpınar ve Doğanpazarı Köylerini Ziyareti ederek, incelemelerde bulundu.
Köy ziyaretleri sırasında Vali Deniz’e; Beşiri Kaymakamı Mustafa Maslak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran eşlik etti.
VALİ DENİZ, KÖY OKULLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Köy halkı tarafından karşılanan Vali Deniz köyde görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek, eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Öğretmenliğin kutsal ve onurlu bir meslek olduğunu vurgulayan Vali Deniz, çocukların daha iyi yetişmeleri için akademik eğitimin yanında milletine, bayrağına bağlı, milli ve manevi değerlerine saygılı olarak yetişmeleri anacak sizin özverili çalışmalarıyla mümkün olacağını ifade etti. Öğretmenlere sık sık aile ziyaretleri gerçekleştirmelerini isteyen Vali Deniz, bir öğretmenin toplumda çok şeyi değiştirebileceğini belirterek, Aileye ve çocuğuna değer verildiğinin hissettirilmesi gerektiğini ve birlik ve beraberliğimizin önemini en iyi şekilde anlatılması gerektiğini ifade etti. "Okuryazarlık Seferberliği” kampanyasına değinen Vali Deniz, “okuryazarlık seferberliği” kampanyası çalışmalarının amacına ulaşması için özelikle köy öğretmenlerinin bu konuda daha fazla çalışmaları gerektiğini belirtti. Daha sonra Beşpınar İlkokulunu, Ortaokulunu ve Anaokulunu ziyaret eden Vali Deniz, öğrencilerle bir süre sohbet ederek, kendilerine kitap hediye etti.
VALİ DENİZ, VATANİ GÖREVİNİ YAPAN ASKERLERİ ZİYARET ETTİ
Okul ziyaretlerinin ardından Beşpınar Jandarma Karakolunu ziyaret eden Vali Deniz, vatani görevini yapan askerlerle bir araya gelerek, kendileriyle bir süre sohbet etti.
KÖY HALKIYLA BİR ARAYA GELDİ
Karakol ziyaretinin ardından köy halkıyla bir araya gelen Vali Deniz, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek köyün; eğitim, sağlık ve alt yapı sorunlarının giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların devam ettiğini, Aile Sağlık Merkezi binasının ihale aşamasında olduğunu, köye yeni bir okul binası yapılması için çalışmalara başlanacağını ifade etti. Öğrencilerin devamsızlıkları konusunda velileri uyaran Vali Deniz, “Çocuklar bizim geleceğimiz, çocuklar karne alana kadar okula devam etmek zorundalar. Okul çağındaki her çocuk okula gelmeli. Çocuğunu okula göndermeyen veli hakkında gerekli idari para cezası uygulanacaktır” diye konuştu. Ülkemizi daha güzel yerlere taşımak için herkese önemli görevler düştüğünü ifade eden Vali Deniz, son yıllarda ülkemize yönelik çeşitli saldırıların olduğunu vurgulayarak, “PKK, DEAŞ ve FETÖ gibi terör örgütleri dış güçlerin birer oyunu. Biz hep beraber bu oyunları bozuyoruz. Biz biriz, beraberiz ve kardeşiz, bir birimize kenetleneceğiz. Milletimize, vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkacağız ve hainlere fırsat vermeyeceğiz.” dedi.
ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ
Daha sonra köyde ikamet eden 2011 yılında bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan silahlı saldırı sonucu şehit olan Güvenlik Korucusu İzzettin Özdemir ve 1998 yılında mayına basması sonucu şehit olan Güvenlik Korucusu Cemal Erkin’in ailelerini ziyaret eden Vali Deniz ve beraberindekiler şehit aileleriyle bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinlediler.
DOĞANPAZARI GRUP KÖY YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Daha sonra İl Özel İdaresi tarafından asfaltlanan Doğanpazarı grup köy yolunda incelemelerde bulunarak, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplam 12 kilometre uzunluğu olan yolun 8 kilometresinin Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt ile asfaltlandığını belirten yetkililer, yolun kalan 4 kilometresi için çalışmaların devam edeceğini ifade ettiler.
DOĞANPAZARI KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ
Yol incelemesinin ardından Beşiri ilçesine bağlı Doğanpazarı köyünü ziyaret eden vali Deniz, köy okulunda incelemelerde bulunarak öğrencilerle yakından ilgilendi, kendilerine kitap hediye etti ve köy halkıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi. Vali Deniz, inceleme ve ziyaretlerin ardından köyden ayrıldı.
Etiketler : #Vali,#Deniz,#Beşiri,#İlçesine,#Bağlı,#Beşpınar,#Doğanpazarı,#köylerini,#ziyareti,#etti,
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 02BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 03SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 04ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 05“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 06İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 07“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 08KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 09İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 10EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 11EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 12UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 13ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 14ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 15KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok