AÇIK OTO PAZARI AÇILDI
Batman’da uzun süredir beklenen açık oto pazarı, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Açılışa Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Batman Vali Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, kamu kurum müdürleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
VALİ CANALP “BATMAN’A VE BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN”
Açılış töreninde konuşan Vali Ekrem Canalp “Bu tesis yalnızca Batman’a değil, çevre il ve ilçelere de hizmet verecek. Batman’ı bölgenin merkezi yapma hedefimiz doğrultusunda önemli bir adım daha attık. Açık oto pazarımızın Batman’a ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
5 YILLIK BEKLEYİŞİN ARDINDAN AÇILDI
Batman Auto Store Başkanı Hasan Gönkek projenin hayata geçirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek “Batman Auto Store sitemiz, 2020 yılında 44 bin metrekarelik bir alan üzerine 135 dükkân olarak inşa edildi. Yaklaşık 5 yıldır Batman halkına hizmet veriyoruz. Açık oto pazarı projemizi, pandemi ve ülkemizde yaşanan büyük deprem felaketi nedeniyle ertelemek zorunda kalmıştık. Bugün bu projemizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Doğunun incisi Batman’ımızın ilk kurumsal açık oto pazarında, araç alıcılarını ve satıcılarını güvenli ve temiz bir ortamda bir araya getiriyoruz” dedi.
GİRİŞLER ÜCRETSİZ, BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Açık oto pazarına girişlerin tamamen ücretsiz olduğu belirtilirken, proje ilk günden itibaren halktan büyük ilgi gördü. Site yönetimi ve esnaflar, gösterilen yoğun ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek projenin Batman’a ve vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ, İKİ MAHALLENİN SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
- 02ŞANSİ “RAPOR TÜRKİYE’NİN ORTAK GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR”
- 03324 KİLOMETRE YOL ÇİZGİSİ TAMAMLANDI
- 04DEVA'DAN RAMAZAN'DA PAYLAŞIM
- 05GERCÜŞ’TE RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR
- 06NASIROĞLU’NDAN RAMAZAN’DA HASTA ZİYARETİ
- 07MİNİK YÜREKLERDEN GAZZE’YE UMUT
- 08KADINA ŞİDDETE KARŞI TOPLUMSAL UYANIŞ
- 09BAHÇELİEVLER’DE SİLAHLI PANİK
- 10“SAHAMIZ KAPANMASIN, TAHRİKLERE KAPILMAYALIM”
- 11PETROLSPOR CEZAYA TAKILMADI 4-1
- 12PETROL-İŞ, ''TPAO'DA LİYAKAT YOK SAYILIYOR''
- 13KUYTUL, BATMAN’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 14PWK’den Dünya Anadil Günü mesajı : “Dilimiz varlığımızdır”
- 15MÜSİAD BATMAN'DAN ANLAMLI İFTAR




Henüz Yorum yok