KIRŞAN, UMREK ÜYESİ OLDU
Batman’ın yetiştirdiği önemli bürokratlardan olan hemşehrimiz İbrahim Halil Kırşan, Ulusal Maden Kaynak ve Rezerv Raporlama Komisyonu (UMREK) Üyeliğine atandı.
Batman’ın yetiştirdiği önemli bürokratlardan olan hemşehrimiz İbrahim Halil Kırşan, Ulusal Maden Kaynak ve Rezerv Raporlama Komisyonu (UMREK) Üyeliğine atandı.
30 yıllık bürokratik başarılı bir geçmişe sahip olan Kırşan, kamuda Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığı, Başkent Doğalgaz Genel Müdürlüğü, tta Gayrimenkul A.Ş Genel Müdürlüğü ve MTA Genel Müdür Yardımcılığı gibi önemli üst düzey görevlerde bulunduktan sonra 4 sene önce aldığı teklif üzerine kendi isteğiyle emekli olup özel sektöre geçmişti. Kırşan yakın bir zamanda özel sektörde ki görevinin yan ısıra TOBB Türkiye Maden Meclisi Başkanlığı görevini de üstlenmişti.
Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü uhdesinde 2016 yalında kurulan UMREK, Türkiye’nin madencilik alanında uluslararası standartlarda kabul görmüş rezerv raporlama sistemini düzenleyen bir kuruluş. UMREK standartlarında rapor hazırlayan maden ruhsat sahipleri madenlerini ekonomiyi kazandırmak için gerekli finansmanı bankalardan bu rapor sayesinde sağlamakta ve UMREK Koduna sahip raporlar borsa ve finans kuruluşları tarafından geçerli sayılmaktadır. Kırşan, UMREK Üyeliği görevini 3 sene sürdürecek.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 02Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi
- 03Batman Çayı’nda Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti
- 04TATİLCİLERE SAHTE REZERVASYON UYARISI
- 05BATMAN, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
- 06Sinan Salim’e Genç ASKON’da Üst Düzey Sorumluluk
- 07Objektif Gazetesi`nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu`na Ziyaret
- 08Kardelen Mahallesi’nde Gençler Mahalle Buluşması
- 09Esnafın Sorunları Masaya Yatırıldı
- 10Batmanlı Oyuncu Ahmet Özdaş, "Sumud" Dizisinde Süleyman Karakteriyle Beğeni Topladı
- 11İHSAN TAŞ’TAN ÇEVRE DOSTU “YEŞİL SET” PROJESİ
- 12Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 13NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 14PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 15EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ




Henüz Yorum yok