KAN BAĞIŞINA BATMAN’DAN DESTEK
KAN BAĞIŞINA BATMAN’DAN TAM DESTEK
10 İl’de büyük kayıplara neden olan deprem nedeniyle Batmanlılar, Kızılay Kan Merkezine adeta akın ediyor. Yüzlerce Batmanlı kan bağışında bulunuyor.
VATANDAŞLAR VE KURUMLAR SEFERBER OLDU
Yaklaşık 3500 kişinin hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depremi nedeniyle vatandaşlar, zor durumdaki depremzedeler için adeta seferber oldu. Batman’da bazı resmi kurumlar ile vatandaşlar, Kızılay Merkez’i önünde kan vermek için kuyruk oluşturuyor. Depremin olduğu ilk saatlerden bugüne yüzlerce Batmanlı kan bağışında bulundu.
YAŞAM HASTANESİNDEN KAN BAĞIŞI
Kan çağrılarının ardından Yaşam Hastanesi tüm yönetim kadrosu ve çalışanları ile birlikte kan verdi. Deprem bölgelerinde oluşacak kan ihtiyacı için Kızılay tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına destek olmak amacıyla kan veren Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Dinç: “Canımızın en çok yandığı dönemdeyiz. Hepimizi derinden sarsan bu deprem karşısında tek yürek olup yaralarımızı sarmalıyız. 21 bin civarı yurttaşımız yaralı şekilde hastanelerde tedavi görüyor. Daha fazla can kaybı olmaması adına kan bağışı en büyük desteklerden biri. Biz Yaşam Hastanesi olarak bu süreçte elimizden gelen tüm desteği yurttaşlarımıza sağlayacağız. Haydi Batman biz kan bağışı yaptık, sıra sizde” dedi.
Kan çağrılarının ardından Yaşam Hastanesi tüm yönetim kadrosu ve çalışanları ile birlikte kan verdi. Deprem bölgelerinde oluşacak kan ihtiyacı için Kızılay tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına destek olmak amacıyla kan veren Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Dinç: “Canımızın en çok yandığı dönemdeyiz. Hepimizi derinden sarsan bu deprem karşısında tek yürek olup yaralarımızı sarmalıyız. 21 bin civarı yurttaşımız yaralı şekilde hastanelerde tedavi görüyor. Daha fazla can kaybı olmaması adına kan bağışı en büyük desteklerden biri. Biz Yaşam Hastanesi olarak bu süreçte elimizden gelen tüm desteği yurttaşlarımıza sağlayacağız. Haydi Batman biz kan bağışı yaptık, sıra sizde” diye konştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanıdır”
- 02Ramazan ayında kırmızı ete zam gelir mi?
- 03TOPRAKLA BULUŞAN YÜZLERCE FİDAN…
- 04ZABITA'DAN 12 İŞLETMEYE CEZA
- 05KIZARTMA YAĞINDAN UYUŞTRURUCU ÇIKTI
- 06HASANKEYF’TE TUR REHBERLERİNE TANITIM PROGRAMI
- 07“VATANDAŞIN OMZUNDAKİ BÜYÜK YÜKÜ HAFİFLETİYORUZ”
- 08BAŞKAN DEMİR’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
- 09Diyetisyen Bağcı’dan Ramazan’da Gece Atıştırmalarına Dikkat Uyarısı
- 1045 KİLOGRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 11BATMANLI SİYASİLERDEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJLARI
- 127 ALANDA 6 İL BİRİNCİLİĞİ
- 13REAL KONAK HOTEL GOTÜRKİYE PLATFORMUNDA
- 14NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET
- 15“RAMAZAN, PAYLAŞMA AYIDIR”




Henüz Yorum yok