DEVA’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
DEVA’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, beraberindeki heyetle MÜSİAD Batman Şubesi Başkanı Aladdin İraz’ı ziyaret etti.
Ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “Ülkemizin ve Batman’ın sorunlarını görüştüğümüz ve tartıştığımız yapıcı bir ziyaret oldu. Batman’da 9 bin kişiye istihdam sağlayan iş insanı derneği MÜSİAD, şehrimize yatırım ve istihdam konusunda önemli bir katkı sağlıyor.
Elbette işsizlik ile anılan bu kentin yeni yatırımlar alabilmesi, bölgenin “sahipsiz kenti” imajını ortadan kaldırabilmesi için tüm paydaşların ortak çabasına ihtiyaç duyuluyor. OSB’de yer bekleyen yatırımcılara yer tahsisinin bir an önce sağlanmasını, kalifiye personellerin yetiştirilmesi için nitelikli eğitim kurumlarının kurulmasını, destek sisteminin sadeleştirilmesini ve nitelikli bir yapıya bürünmesinin sağlanmasını, seri üretim, ticarileştirilme, markalaşma, sertifikasyon ve dijital dönüşüm konularında teşviklerin artırılmasını, üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesini, küçük ve orta ölçekteki işletmelerin uluslararası piyasaya ürün ve hizmet sunabilmesi için rekabetçi bir yapı elde edebilmesini ve lise eğitiminden başlamak üzere girişimciliğe yönelik eğitimler sunmayı hedefliyoruz.
DEVA Partisi olarak ülkemiz ve şehrimiz ile ilgili taş üstüne taş koyan herkesin yanında olmaya ve ilgili projelere destek sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 017 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 02“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 03POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 04UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI
- 05Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 06BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 07Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 08HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 09"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 10KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 11İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 12ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 13EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ
- 14ARANAN 37 ŞAHIS YAKALANDI
- 15Batman Çevre Gönüllüleri’nden ağaç kesimlerine tepki




Henüz Yorum yok