MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
Batman Belediyesi, kent genelinde yürütülen çalışmaları değerlendirmek ve planlanan projeler hakkında bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan Sivil Toplum Merkezi (STM) binası toplantı salonunda gerçekleştirilen programa; Batman Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Ekrem Güngör, Vali Yardımcısı Gökhan Dolaş, il müdürleri ve belediye birim müdürleri katıldı.
Toplantıya ayrıca Güneykent, Hürriyet, İrmi, Karşıyaka, Pazaryeri ve Tilmerc Mahalleleri muhtarları ile Batman Belediyesi Muhtarlıklar Müdürü iştirak etti.
Programda; tamamlanan, yapımı devam eden ve planlanan projeler ele alınarak, altyapı, üstyapı, park, ulaşım, sağlık, muhtarlık binası, taziye evi ve imar çalışmaları hakkında kapsamlı bilgilendirme yapıldı.
Mahalle muhtarları, belediyenin kent genelinde yürüttüğü çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür toplantıların vatandaşların talep ve ihtiyaçlarının doğrudan iletilmesi açısından önemli bir fırsat sunduğunu ifade etti. Vali yardımcıları ise muhtarlar tarafından iletilen tüm taleplerin ilgili birimlerce not alındığını ve hazırlanan çalışma programı doğrultusunda çözüme kavuşturulacağını vurguladı.
Toplantıda konuşan Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Ekrem Güngör, Muhtarlıklar Müdürlüğü ile muhtarlıklar arasında Online Acil Dijital Koordinasyon Sisteminin kurulduğunu belirterek, icracı müdürlüklerin gelen talepleri anlık olarak görebildiğini ve aciliyet durumuna göre çalışma programı oluşturulduğunu söyledi.
Mahallelerde öncelikli olarak altyapı ve üstyapı çalışmalarına ağırlık verileceğini ifade eden Güngör, tüm mahallelere eşit ve adil hizmet götürülmesi konusunda hassasiyetle çalışıldığını kaydetti.
Toplantı, muhtarların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0176.362 KİŞİ UÇTU!
- 02“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 03ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 04ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 05MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 06OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 07ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 08Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 09“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 10PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 11OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 12BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 13KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 14BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ
- 15PETROLKENT’TE TEMİZLİK ÇALIŞMASI SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok