
KOZLUK’UN CAMİLERİ MİS GİBİ OLDU
KOZLUK’UN CAMİLERİ MİS GİBİ OLDU
Batman Belediyesi, kent merkezinde gerçekleştirdiği ibadethane temizlik çalışmalarını ilçe merkezlerine de yaydı. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in yönlendirmesiyle başlanan projeye Beşiri, Hasankeyf, Sason’un ardından Kozluk ilçesinde devam edildi.
Vatandaşların ibadetlerini temiz ve hijyenik bir ortamda yapabilmelerine olanak sağlayan Batman Belediyesi, ibadethane temizlik aracıyla ilçelerde bulunan tüm cami, mescit ve Kur’an-ı Kerim kurslarının halılarını gül kokulu deterjanla yıkayıp, dezenfekte ediyor.
İbadethane Dezenfekte ve Temizlik aracıyla halıları yıkanan camilerin mis gibi kokmasını sağlayan Batman Belediyesi, ilçe sakinlerinin takdirini kazanıyor.
Hazo Kalesi ve mesire alanlarıyla tanınan, eskilerin Şehr-i Zor olarak bildiği Kozluk ilçesindeki camileri temizleyen Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü; Abdülhamit Camii, Çarşı Camii, Nurullah Bey Camii, İbrahim Bey Camii, Rahmet Camii, İslam Bey Camii, Hazreti Hamza Camii, Güneşli Camii, Hazreti Bilal Camii, Vahdet Camii, Nur Camii, Yeni Camii, Hicret Camii, Zeynel Abidin Camii, Medine Camii, Çaybaşı Camii, Hasan Hüseyin Camii, Hazreti Ömer Camii, Seyit Camii, Bereket Camii, Yeşiltepe Camii, Tepeüstü Camii, Kavaklı Camii, Beşevler Camii, Ebubekir Camii, Yatılı Kur’an-ı Kerim Kursu ve Hicret Camii olmak üzere toplam 27 cami ve Kur’an-ı Kerim kursunun halılarını temizleyip dezenfekte etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 02AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 03BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 04BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 05TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 06Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 07KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 08KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 09BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 10“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 11160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 12“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 13BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 14İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 15GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
Henüz Yorum yok