18 GÜNLÜK BEBEĞE KALP AMELİYATI
Bebek TUTUMAN, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesindeprematurite (erken doğum), yenidoğan solunumsal yetmezliği nedeniyle Uz. Dr. Fırat BEĞDE ve Uz. Dr. Kemal DURALI tarafından takip ve tedavi edildiği dönemde yapılan tetkikler ve incelemeler sonucunda ana atar damarlar arasındaki bağlantı damarının açıklığının (Patent Ductus Arteriosus) devam ettiği ve bu nedenle kalp ve solunum yetmezliği tablosunda olduğu tespit edildi. Öncelikle ilaç tedavisi denenmesine karşın sorunun devam etmesi üzerine hasta kalp ve damar cerrahisi kliniği ile görüşülerek ameliyat programınaalındı.
Özel Batman Dünya Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Afşin YAVERİ ameliyat konusunda şunları söyledi; 13.09.2017 tarihinde ameliyathaneye alınarak göğüs sol tarafından girildi ve başarılı bir ameliyat ile iki damar arasındaki köprü damar kapatıldı. Daha sonra gene yeni doğan yoğun bakımında takibe alınan hastamızın diğer sistem sorunları ile mücadele edildi ve 18.10 2017 tarihinde tüm sorunları giderilmiş ve tedavi olmuş bir şekilde annesine teslim edilerek taburcu edildi.
Özel Batman Dünya Hastanesi Tıbbi Direktörü Uzm. Dr. Tuncer TOKLU bu konuda; “Hastanemiz yeni doğan ve daha ileri yaş tüm kalp ve damar hastalıklarına müdahaleedebilecek deneyimde hekim kadrosu, sağlık çalışanı, donanım ve teknolojik birikimine sahiptir” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0176.362 KİŞİ UÇTU!
- 02“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 03ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 04ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 05MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 06OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 07ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 08Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 09“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 10PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 11OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 12BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 13KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 14BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ
- 15PETROLKENT’TE TEMİZLİK ÇALIŞMASI SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok