19 MAYIS MAHALLESİNDE HALK BULUŞMASI
19 Mayıs’ta halk buluşması
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Mahalle Buluşmaları programı kapsamında 19 Mayıs Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
19 Mayıs Mahalle Buluşması’nda Muhtar Mehmet Kolaldıran ve mahalle sakinlerinin görüş, talep ve sorunlarını dinleyen Vali Canalp, sorun, talep ve görüşlerin ilgili birim müdürleri tarafından değerlendirilmesi ve gereğinin yapılması için talimat verdi.

CANALP SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Batman Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve Kurum müdürleri ile 19 Mayıs Taziyeevinde düzenlenen programa katılan Vali Canalp, mahalle sakinleri ile konuşarak sıkıntı ve önerilerini dinledi. Vali Canalp, Mahalle Buluşmaları’nın topluma ulaşmanın en güzel yollarından bir olduğunu belirtti. Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını kendi ağızlarından dinleyerek çözüme kavuşturma fırsatı bulduklarını kaydeden Canalp, “Mahalle buluşmalarımıza bu şekilde devam edeceğiz.” dedi.

‘HEP SAHADA OLACAĞIZ’
Vali Ekrem Canalp, 19 Mayıs Mahalle buluşması öncesi esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşlarla bir araya gelen Vali Canalp “Vatandaşlarla buluşmak, onların sesini duymak bize büyük bir enerji verdi. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını anlamak ve çözüm üretmek için hep sahada olacağız”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YÜRÜYÜŞ VE SPOR ALANLARI ŞEKİLLENİYOR
- 02GENÇLER İÇİN FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
- 03TARIM VE İÇME SUYUNDA BÜYÜK HAMLE
- 0415 YIL ÜZERİ CEZALI 2 FİRARİ YAKALANDI
- 05MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU’NDAN TESBİH PAZARINA ZİYARET
- 06 “Hasta mahpus cezaevinde tutulmamalı”
- 07EKMEN, “GAZETECİLERE YÖNELİK YARGI BASKISI ARTIYOR”
- 08Şeyh Süleyman Bağdu Davası 17 Nisan’a Ertelendi
- 09Batman Havalimanı Yaz Tarifesine Geçiyor: Uçuş Sayısı Yükseldi
- 10Yılmaz “Ekonomik kriz vatandaşın mutfağını vurdu”
- 11Batmanlı Esnafa 1 Milyon TL Kredi İmkanı
- 12BATMAN’DA İŞSİZLİKTE TARİHİ GERİLEME
- 13BATMAN PETROLSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
- 14EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 15ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER




Henüz Yorum yok