3 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ın katılımıyla, otobüs aktarım istasyonunda 3 yeni körüklü otobüs teslim töreni gerçekleştirildi.
Yeni araçların hizmete girmesiyle birlikte şehir içi toplu taşıma filosundaki otobüs sayısı 90’a yükseldi. Törende konuşan Vali Canalp, araç ve hizmet kalitesinde önemli bir artış sağlandığını ifade etti.
.jpg)
Vali Canalp “En kaliteli otobüsleri Batman halkının hizmetine sunduk. Yaz aylarında güçlü klima sistemleriyle konforu, otobüs yıkama istasyonumuz sayesinde ise her sefer öncesinde hijyeni sağlıyoruz. Böylece halkımıza konforlu ve temiz bir ulaşım imkânı sunuyoruz” dedi.
“TÜRKİYE’NİN EN UCUZ BİLETLERİNDEN BİRİ BATMAN’DA”
Vali Canalp, Batman’ın şehir içi otobüs bilet fiyatlarının Türkiye’deki en ucuz tarifeler arasında yer aldığına dikkat çekerek: “Belediye bu sistemden her ay zarar etmesine rağmen, halkımız uygun fiyatla seyahat edebilsin diye bu zararı başka gelir kaynaklarımızdan karşılıyoruz. Türkiye’de Batman otobüsleri kalite ve fiyat açısından öne çıkıyor” ifadelerini kullandı.
SOSYAL BELEDİYECİLİK VURGUSU
Batman Belediyesi’nin sosyal belediyecilikte de örnek projeler yürüttüğünü kaydeden Vali Canalp “Her gün kendi fabrikamızda ürettiğimiz 40 bin ekmeği ücretsiz olarak vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Türkiye genelinde bin 400 belediye içinde bunu yapan başka bir belediye yok. Ayrıca Türkiye’nin en ucuz suyunu sağlıyoruz. 46 taziye evimiz aracılığıyla üç gün boyunca tüm taziye hizmetlerini ücretsiz karşılıyoruz” şeklinde konuştu.
BÜYÜK YATIRIMLAR SÜRÜYOR
Devam eden projeler hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp “Yakın zamanda İluh Deresi düzenlemesini açacağız. Bir-iki hafta içinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla çevre yolunu hizmete açacağız. Türkiye’nin şehirlerarasındaki en büyük parkı olacak ‘Mavi Yeşil Batman’ projesinin ihalesini yaptık. Altyapıyı baştan aşağı yeniliyor, kente yeni binalar, araçlar ve donanımlar kazandırıyoruz” ifadelerinde bulundu.
Törende protokol üyeleri hazır bulundu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 02NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 03PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 04EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ
- 05PETROL CİTY, GÜNEŞ ENERJİSİNDEN FAYDALANACAK
- 06BAŞKAN ÇETİN, ULUSLARARASI BAŞARIYA İMZA ATAN GENÇLERİ AĞIRLADI
- 07KALDIRIMI İŞGAL EDENE AĞIR CEZA
- 08'NİYET ETTİM ÖRTÜNMEYE' ETKİNLİĞİ
- 09HAŞERELERE TEKNOLOJİ DESTEKLİ MÜCADELE!
- 10İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
- 11Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
- 12Batman’da istismar iddiaları sonrası yürüyüş çağrısı
- 13İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
- 14ÇETİN : "SENDİKALAR VE SİVİL TOPLUM EN GÜÇLÜ TAŞIYICI KOLONLARDIR"
- 15Güzellik sektörüne yeni soluk




Henüz Yorum yok