AK PARTİ'DE KONGRE HAZIRLIĞI
AK PARTİ'DE KONGRE HAZIRLIĞI
Batman, AK Parti 8. olağan il kongresine Hazırlanıyor. AK Parti Batman İl Başkanlığı, 14 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek 8. olağan il kongresi için geri sayıma başladı.
14 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek olan kongrede, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle teşkilata hitap ederek önemli mesajlar vereceği bildirilirken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Sayın Çiğdem Karaaslan da katılarak, teşkilat mensuplarıyla bir araya geleceği belirtildi.
“BATMAN İÇİN GÜÇLÜ HEDEFLER BELİRLEDİK''
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi kongrenin önemine değinerek AK Partinin hizmet siyasetinin Batman’da daha da güçlenerek devam edeceğini ifade ederek, kongrenin sadece bir yenilenme süreci değil, aynı zamanda Batman için güçlü bir başlangıç olacağını söyledi. Şansi, “Batman’ı daha ileriye taşımak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Yeni dönemde istihdamı artıran projeler, kadın ve gençlerimize yönelik sosyal politikalar, çevreci şehirleşme vizyonu ve altyapı yatırımlarıyla Batman’ı kalkınmanın merkezi haline getireceğiz. Bu kongre, partimizin hizmet odaklı anlayışını bir kez daha halkımıza göstereceğimiz bir dönüm noktası olacaktır. AK Parti Batman İl Başkanlığı, tüm vatandaşları bu önemli buluşmaya davet ediyor. Birlikte daha güçlü bir Batman, daha güçlü bir Türkiye hedefimize omuz omuza yürüyoruz. Tüm halkımızı coşkumuzu paylaşmaya bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 02Kent Genelindek 175 Ton Atık Toplandı
- 03BASKİ’DEN ALTYAPIYA ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM
- 04İŞKUR’dan Batman’da Girişimciliğe 430 Bin TL destek
- 05RAMANLI “KÜRTLERİ SDG’NİN GÜNAHLARI YÜZÜNDEN YALNIZ BIRAKACAK DEĞİLİZ”
- 06BELEDİYEDEN KAÇAK ET KESİMİNE NEŞTER
- 07Ramazan Ayı Farklı Etkinliklerle Dolu Dolu Geçecek
- 08Petrolspor Lisanslı Ürünleri Artık Online Satışta
- 09MÜDÜR ŞANVERDİ’DEN BAŞKAN DEMİR’E ZİYARET
- 1051 KİLOLUK ESRAR YAKALANDI
- 11BATMAN'DA ROJAVA İÇİN YÜRÜYÜŞ
- 12ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 13BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
- 14İL BAŞKANI ÇETİN “YOLUMUZ BİR, GÖNLÜMÜZ BİRDİR”
- 15SAHTE KOMİSERİN ALTIN DOLANDIRICILIĞINA TUTUKLAMA




Henüz Yorum yok