“KINAMAK YETMEZ, SOMUT ADIMLAR ATILMALI”
Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı.
Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, İslam ülkelerini daha kararlı ve somut adımlar atmaya çağırdı.
İl Başkanı Fırat “Yıllardır dile getiriyoruz; İsrail ancak güçten anlar. Daha önce Suriye’ye saldırdığında, sıradaki hedefin İran olacağını söylemiştik. ABD’nin desteğiyle Ortadoğu’da terör estiren İsrail, Müslüman ülkelere yönelik saldırılarını sürdürüyor” ifadelerini kullandı.
“KINAMAK YETMEZ, SOMUT ADIMLAR ATILMALI”
Sadece kınama ve lanetlemeyle sonuç alınamayacağını belirten İl Başkanı Fırat “Uluslararası sularda yardım gemilerine saldıran, Gazze’ye her gün bomba yağdıran İsrail’e karşı Türkiye’den hâlâ yardım gitmesi, Kürecik Radar Üssü’nün açık olması, Tel Aviv’deki büyükelçiliğin faaliyet göstermesi büyük bir çelişkidir. Diğer İslam ülkeleri de benzer bir samimiyetsizlik içindedir” dedi.
İslam ülkelerinin İsrail’e karşı ortak hareket etmesi gerektiğini vurgulayan İl Başkanı Fırat, Refah-Yol hükümeti döneminde merhum Necmettin Erbakan’ın önerdiği İslam ülkeleri barış gücü modeline benzer bir girişimin hayata geçirilmesini önerdi.
Açıklamasının sonunda İl Başkanı Fırat “Eğer ciddi bir tepki gösterilmezse, bu saldırılar sadece Gazze ile sınırlı kalmayacak, başka İslam ülkeleri de hedef alınacaktır. Artık kınama yerine yaptırım zamanı gelmiştir” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SİVRİSİNEK VE HAŞERE SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI
- 0276.362 KİŞİ UÇTU!
- 03“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 04ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 05ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 06MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 07OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 08ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 09Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 10“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 11PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 12OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 13BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 14KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 15BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ




Henüz Yorum yok