SAADET PARTİSİ ZAM VE İŞSİZLİĞE DİKKAT ÇEKTİ
Saadet Partisi 2022 yıllının ilk genişletilmiş aylık divan toplantısını yaptı.
İl Başkanı Mustafa Yıldız’ın açılış konuşmasından sonra Batman il sorumlusu Fesih Bozan birer konuşma yaptı.
Toplantıya Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, ilçe ve belde başkanları katıldı. Burada konuşan İl Başkanı Yıldız, “işsizlik, hayat pahalılığı ve ekonomik sıkıntılar, tüm ülkemizde yaşandığı gibi Batman ilimizde çok daha fazla yaşanmakta ve hissedilmektedir. Batman ilimizde işsizlik ve hayat pahalılığının getirdiği bir sonuç olarak, gençlerimizin gelecekle ilgili bir umutları kalmamış birçok gencimiz uyuşturucu veya hırsızlık şebeklerinin ağına düşmüştür. Ve maalesef uyuşturucu ve hırsızlığa bulaşan gençlerimizin sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Batman ilimizde üretim yapan fabrikalar yerine, her geçen gün sayıları artan, cafe ve kahvehaneler açılmaktadır. Emekli, işçi, memur ve çiftçilerimiz perişan, siftah yapamayan esnafımız, sattığının yerini dolduramamaktadır” dedi.
Yıldız ayrıca “20 yıllık AKP iktidarında bir avuç sermaye sahibi kişiler servetlerine servet katarken 84 milyon vatandaşlar olarak her gün daha çok fakirleşmekte, alım gücü azalmakta her gün gelen zamlar vatandaşı silindir gibi ezmektedir. Yayınlanan Dünya eşitsizlik raporuna göre, Türkiye Milli Gelirinin yüzde 54’nü yüzde 10’luk bir kesim sahip olurken, vatandaşın yüzde 50’si Milli Gelirin ancak yüzde 4 ne sahip olabilmektedir. Buda AKP’nin sermaye sahiplerinin iktidarı olduğunu bize göstermektedir.
Vatandaşlarımız, ülkemizin bekası ve kendi refahları için yapılacak ilk seçimde mevcut iktidardan kurtulup; üretim, istihdam ve ihracatı önceleyen, vatandaşları arasında kutuplaştırma, ötekileştirme ve ayırım yapmayan, herkes için hak, hukuk ve adaleti savunan, Saadet Partimizi iktidar yapmaktır” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MÜDÜR CİĞER, PİKTES ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU
- 02VALİ CANALP’A ÖZEL GÜVENLİK HAFTASI ZİYARETİ
- 03TRAFİK KOMUTA VE KONTROL MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
- 04PORTEKİZLİ BENNY, PETROLSPOR’A İMZA ATTI!
- 05BATMAN’DA ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI, YAZ TATİLİ BAŞLADI
- 06KALDIRIMLARDA YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 07MÜDÜR CİĞER, OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ
- 08ESAT EKREMOĞLU, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELI’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
- 09Temizlik Ekipleri Sahada Çalışmalarına Devam Ediyor
- 10UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 11Batman Çayı’nda mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı
- 12Batman Çayı’na düşen vatandaş kurtarıldı
- 13EBRUYA GÖNÜL VERENLERİN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
- 14Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 15Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi




Henüz Yorum yok