"YENİ EĞİTİM YILINA SEVİNÇLE BAŞLIYORUZ"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasının büyük bir sevinç ve heyecan yarattığını belirtti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlangıcını büyük bir sevinçle karşıladıklarını ifade etti. Çetin, eğitimin ülkenin geleceği için kritik önem taşıdığını belirterek, yeni eğitim öğretim yılında öğrenciler, öğretmenler ve velilere başarılar diledi. Eğitimcilerin ve ailelerin öğrencilere rehberlik etmesinin önemine dikkat çeken Çetin, “Gençlerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlamalıyız” dedi.
Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Çanakkale'den Gazze'ye Vatan Savunması” adlı eğitim programının, öğrencilere tarih bilinci kazandırmayı ve ulusal aidiyet duygusunu pekiştirmeyi hedeflediğini, askeri stratejiler ve kahramanlık öyküleri aracılığıyla vatan savunmasının önemini vurguladığını belirtti. Çetin, yeni eğitim öğretim yılının ülkenin aydınlık geleceği için bir başlangıç olduğunu vurgulayarak, hepimizin ortak hedefi, gençlerimizi çağın gereksinimlerine uygun, eğitimli ve nitelikli bireyler olarak yetiştirmektir”şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 02KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 03TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 04ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 05Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 06ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
- 07URALOĞLU, “BATMAN DAHA YAŞANILABİLİR OLACAK”
- 08KIRSALDA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ AŞTI
- 09MİLLETVEKİLİ RAMANLI, BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
- 10LEZZET ŞÖLENİNDE SAĞLIK DA VARDI
- 11İHD BATMAN’DAN SURİYE’DEKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 12BELEDİYE, KIŞ ŞARTLARINDA CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
- 13BAKAN URALOĞLU BATMAN’DAYDI
- 14ZAMANA DİRENEN ADALET ARAYIŞI
- 15NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ




Henüz Yorum yok