''STK'LAR VATANDAŞ VE DEVLET ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİNİ GÖRÜYOR''
''STK'LAR VATANDAŞ VE DEVLET ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİNİ GÖRÜYOR''
Batman Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda bilgilendirme eğitimi düzenledi. Batman'daki Dernek ve Sivil Toplum Örgütleriyle bir araya gelen Sivil Toplum İlişkiler Müdürü Kemal Akkurt derneklerde yapılan son değişiklikleri paylaştı.
"BATMAN SİZİNLE BÜYÜDÜ"
Yüksek katılımın olduğu bilgilendirme toplantısında konuşan İl Müdürü Kemal Akkurt, STK ve derneklerin, Batman'ın sosyal ve ekonomik hayatına katkı sağlayan kuruluşlar olduğunu söyledi. Akkurt, "Valiliğimiz İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü himayesinde Dernekler Kanunu Mevzuatında yapılan değişiklikler, Dernek Projeleri, Kayıt Dışı Ekonomi ile Mücadele ve yeni DERBİS V2" versiyonunda yapılan yenilikler hakkında düzenlen bilgilendirme eğitimine için sizlerle bir aradayız.
Biz dernekler masası iken şimdi sizinle beraber büyüdük büyük Sivil toplum ailesi olduk. İl Müdürlüğü olarak daima beni ve Müdürlüğümüzde görev yapan diğer memur arkadaşlarımı kendinize yakın çalışma arkadaşı olarak bilmenizi isterim. İyi günde ve kötü günde siz değerli sivil toplum kuruşlarımız devlet ve vatandaş arasında köprü görevini yürütüyorsunuz. Sizin yapmış olduğunuz bütün çalışmalarınız çıkar ve menfaat için değil kamu yararı, çevrenize ve topluma fayda sağlamak içindir'' dedi. İlginin büyük olduğu bilgilendirme toplantısında STK ve dernekleri ilgilendiren sunumlar gerçekleştirilerek, STK ve dernek yetkililerine bilgiler aktarıldı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
- 02Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
- 03Batman’da istismar iddiaları sonrası yürüyüş çağrısı
- 04İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
- 05ÇETİN : "SENDİKALAR VE SİVİL TOPLUM EN GÜÇLÜ TAŞIYICI KOLONLARDIR"
- 06Güzellik sektörüne yeni soluk
- 07VALİ YARDIMCISI TANRISEVEN’E ANLAMLI ÖDÜL
- 08PETROLSPOR’DA YENİ DÖNEM : TAKIMIN EMANETİ SELÇUK ŞAHİN’E
- 09“DESTEK VERMEK İÇİN SES GEREKMEZ”
- 10DBP KONGRE SÜRECİNİ DUYURDU
- 112 KİLO KOKAİN, 11 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 12İHD Batman Şubesi’nden “Kayıplar Bulunsun, Failler Yargılansın” Çağrısı
- 13ŞANSİ'DEN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
- 14BATMAN VE TÜRKİYE’NİN GURURU ÖĞRENCİLER MEMLEKETLERİNE DÖNDÜ
- 15MHP'DE TEŞKİLAT TOPLANTISI




Henüz Yorum yok