BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
Bir Kalp Bin Umut Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Örmegöze Köyü’nde düzenlediği etkinlikle coşku dolu bir şenliğe dönüştürdü.
Köy okulunun bahçesinde kurulan sahnede çalan hareketli çocuk şarkılarıyla öğrenciler gönüllerince dans ederken, dernek gönüllüleri rengârenk balonlar ve yüz boyama stantlarıyla atmosferi şenlik alanına çevirdi.
Müzik ve oyunların ardından çocuklara sıcak hamburger ve meyve suyu ikram edildi. Çocukların mutluluğuna ortak olan veliler de etkinlik boyunca sahnelenen gösterileri keyifle seyretti. Programın son bölümünde ise dernek gönüllüleri, öğrenciler ve öğretmenler hep birlikte köy meydanında çevre temizliği yaparak “Temiz Çevre, Sağlıklı Gelecek” mesajı verdi.
Bir Kalp Bin Umut Derneği Başkanı Veysi Mercimekçi etkinlikte yaptığı konuşmada “23 Nisan, çocuklarımızın yüzündeki gülümsemenin en kıymetli olduğu gündür. Bugün Örmegöze’de sadece bayram kutlamadık; paylaşmanın, dayanışmanın ve yaşadığımız çevreyi korumanın önemini de hatırladık. Çocuklarımız mutluysa geleceğimiz umut doludur. Bu mutluluğa katkı sunabilmek bizim için en büyük onur” dedi.
Şenlik, çocuklar ile hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Bir Kalp Bin Umut Derneği, önümüzdeki aylarda benzer sosyal sorumluluk projelerini Batman’ın kırsal köylerinde sürdürmeyi planladığını açıkladı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 02NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 03PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 04EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ
- 05PETROL CİTY, GÜNEŞ ENERJİSİNDEN FAYDALANACAK
- 06BAŞKAN ÇETİN, ULUSLARARASI BAŞARIYA İMZA ATAN GENÇLERİ AĞIRLADI
- 07KALDIRIMI İŞGAL EDENE AĞIR CEZA
- 08'NİYET ETTİM ÖRTÜNMEYE' ETKİNLİĞİ
- 09HAŞERELERE TEKNOLOJİ DESTEKLİ MÜCADELE!
- 10İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
- 11Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
- 12Batman’da istismar iddiaları sonrası yürüyüş çağrısı
- 13İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
- 14ÇETİN : "SENDİKALAR VE SİVİL TOPLUM EN GÜÇLÜ TAŞIYICI KOLONLARDIR"
- 15Güzellik sektörüne yeni soluk




Henüz Yorum yok