EKMEN “EMEKLİYİ AÇLIĞA MAHKUM ETMEYİN”
EKMEN “EMEKLİYİ AÇLIĞA MAHKUM ETMEYİN”
Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Deva Partisi İl Başkanı Şehmus Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Kadafi Baktaş ve parti teşkilatıyla birlikte kentimizde faaliyet yürüten sendikalara ziyaret gerçekleştirdi.
Tüm Kamu-der ve Belediye iş sendikasına yapılan ziyarette, Salih Direk ve sendika yetkilileri ile görüşen Milletvekili Ekmen, sorun ve talepleri dinledi. İşçilerin sendikaya üyeliklerinin önündeki engeller ve dayanışma aidatı hakkındaki sorunları dinleyen Milletvekili Ekmen bu konuyu gündeme taşıyacağını ifade etti.
Daha sonra Emekliler Derneği Batman İl Şubesini ziyaret eden Milletvekili Ekmen ve parti teşkilatı, yeniden başkan seçilen Hüseyin Ekmen’i tebrik etti ve görevinde başarılar diledi.
Mecliste her zaman çalışanın ve emeklinin sesi olduklarını söyleyen Milletvekili Ekmen, hayatlarının en zor dönemini yaşayan emeklinin yanlarında olduklarını belirtti.
Milletvekili Ekmen, döktükleri alın teriyle ülke ekonomisine katkı sağlayan ancak şu anda evine et alamayıp, ekmeğe muhtaç hale gelen emeklinin kiradan yetersiz beslenmeye her alandaki sorunlarının sözcüsü olmaya ve çözüme kavuşması için var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti.
Milletvekili Ekmen, iktidarı faize ve müteahhitlere para bulurken emekliye maaş artışı yapmamasını da eleştirdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SİVRİSİNEK VE HAŞERE SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI
- 0276.362 KİŞİ UÇTU!
- 03“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 04ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 05ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 06MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 07OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 08ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 09Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 10“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 11PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 12OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 13BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 14KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 15BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ




Henüz Yorum yok