Koroner Anjiyografi Ünitesi bölgeye hitap ediyor
Batman Bölge Devlet Hastanesi Koroner Anjiyografi Ünitesi Bölgeye hitap ediyor. 7-24 sağlık hizmeti veren anjiyografi ünitesinde ileri merkezlerde yapılan işlemlerde yapılabilmektedir.
İl Sağlık Müdürü Uz.Dr. Osman Sünger, “Bölge Devlet Hastanesi 2009 yılından bu yana Batman halkına hizmet vermektedir. Koroner Anjiyografi Ünitesi ise 2012 yılında hastanemizde kurulmuştur ve hizmete girdiği andan itibaren 7 gün 24 saat aktif çalışmaktadır. Hastanemizde 10 Kardiyoloji Uzmanı hekim bulunmaktadır, 19 yataklı Kardiyoloji servisimiz ve toplam 13 yataklı 2 Koroner Yoğun Bakım Ünitesi mevcuttur. Anjiyografi Ünitesinde koroner damarların görüntülenmesi, kalıcı ve geçici kalp pili takılması, ICD (şok cihazı), CRT (kalp yetmezliğine yönelik takılan pil), pil kontrolü, ritim bozukluğuna yönelik elektrofizyolojik çalışma ve ablasyon (yakma) işlemi, sağ kalp kateterizasyonu, ASD kapatılması, böbrek ve beyne giden damarlar gibi damarların görüntülenmesi işlemleri başarıyla yapılmaktadır.
OTEL HİZMETİ DE VERİLMEKTEDİR
Hastanede, 24 saat Kardiyoloji Uzmanı ve koroner anjiyografi ekibinden hemşire ve teknisyenin nöbet tutmakta olduğunu belirten Sünger şöyle devam etti, “Acil müdahale edilmesi gereken kalp krizi hastalarına gecikilmeksizin hızla koroner anjiyografi yapılmaktadır ve yapılan işlemden herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Çevre illerden de birçok hasta sevkle ya da kendi koşulları ile başvurmaktadır ayrıca şehir dışından gelen hastalara yönelik otel hizmeti de verilmektedir.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞAFAK’TA BAZALT YAMA ÇALIŞMASI
- 02EKMEN : "KENTLER RANTA TESLİM EDİLİYOR"
- 03BAYAM-BİR'DEN GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI
- 04ANIZ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
- 05VALİ CANALP: “ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ KONUSUNDA HİÇBİR İHMALE İZİN VERMEYECEĞİZ”
- 06470 BİN 720 KİLOGRAM ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 07SİVRİSİNEK VE HAŞERE SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI
- 0876.362 KİŞİ UÇTU!
- 09“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 10ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 11ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 12MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 13OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 14ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 15Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..




Henüz Yorum yok