BAB-GED’ den Kurban Bayramı mesajı
BAB-GED’ den Kurban Bayramı mesajı
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Kurban Bayramı vesilesi ile bayram mesajı yayımladı.
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED) yayımladığı bayram mesajında, Kurban Bayramı’nın halkın ve ümmetin dirlik ve birliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, mutluluk ve dayanışma ruhuna vesile olması temenni edildi.
Başkan Veysi Demir adına yayımlanan mesajda, birlik ve beraberliğimizin teminatı olan aziz dinimizin önemli şiarlarından olan Kurban Bayramı’nın insani duyguların ön plana çıktığı, fakir fukaranın farkına varıldığı, paylaşım duygusuna önem verildiği, manevi hissiyatın yaşandığı kutlu bir bayram olduğuna işaret edilerek şöyle denildi: “Yüce Rabbimiz bayram vesilesiyle birlikteliğin, paylaşımın, fakiri ve yoksulu kardeşçe kucaklamamız gerektiğini hatırlattığı bir zaman dilimidir. Paylaşımdan uzak bencil bir topluma dönüştüğümüz bu günlerde Kurban vesilesi ile kardeşliği, paylaşımı, fakir ve muhtaçları gözetmeyi yeniden hatırlarız.”
Bayram mesajının devamında; tüm Müslümanların kurban ve diğer ibadetlerin kabul edilmesi ve zulüm altında inleyen İslam Dünyası ve mazlum coğrafyanın uyanışı ve kurtuluşuna vesile olması temenni edilerek, "Kurban Bayram’ına ulaşmanın sevinç ve mutluluğuyla önümüzdeki çarşamba günü Kurban Bayramı’nı idrak edeceğiz. Ümmetin farklı coğrafyalarından farklı renkte, dilde, ırkta, mezhepte Müslümanlar ALLAH'u Teala’ya kulluk temelinde İslami şuurla bu bayramda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, başta deprem bölgesi olmak üzere farklı coğrafyalarda yaşanan sıkıntıların sona ermesini temenni ediyoruz. Bu vesileyle Rabbimizin bize hediyesi olan Kurban Bayramı’nı tebrik eder; meslektaşlarımız başta olmak üzere, halkımıza, İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini dileriz.” İfadelerine yer verildi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ, İKİ MAHALLENİN SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
- 02ŞANSİ “RAPOR TÜRKİYE’NİN ORTAK GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR”
- 03324 KİLOMETRE YOL ÇİZGİSİ TAMAMLANDI
- 04DEVA'DAN RAMAZAN'DA PAYLAŞIM
- 05GERCÜŞ’TE RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR
- 06NASIROĞLU’NDAN RAMAZAN’DA HASTA ZİYARETİ
- 07MİNİK YÜREKLERDEN GAZZE’YE UMUT
- 08KADINA ŞİDDETE KARŞI TOPLUMSAL UYANIŞ
- 09BAHÇELİEVLER’DE SİLAHLI PANİK
- 10“SAHAMIZ KAPANMASIN, TAHRİKLERE KAPILMAYALIM”
- 11PETROLSPOR CEZAYA TAKILMADI 4-1
- 12PETROL-İŞ, ''TPAO'DA LİYAKAT YOK SAYILIYOR''
- 13KUYTUL, BATMAN’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 14PWK’den Dünya Anadil Günü mesajı : “Dilimiz varlığımızdır”
- 15MÜSİAD BATMAN'DAN ANLAMLI İFTAR




Henüz Yorum yok