BAŞÇI “TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE TEŞKİLATLANDIK”
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Başçı, Batman’daydı
ABDULLAH BAŞÇI “AYLARDIR HERKES SORUN ANLATIYOR, HALK PERİŞAN VAZİYETTE”
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Abdullah Başçı yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Başçı “aylardır herkes sorun anlatıyor, halk perişan vaziyette” dedi. Basın toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Başçı’nın yanı sıra, İl Başkanı Abdulbaki Polat, İl Başkan yardımcıları ve partililer katıldı. Burada konuşan Genel Başkan Yardımcısı Başçı, parti genel merkezi ve başkan yardımcıları olarak 3 aydır tüm illeri tek tek gezerek sorunları, problem ve dertleri dinlediklerini belirtti.
.jpg)
HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKALARINI ELEŞTİRDİ
Ekonomik kriz yaşandığını belirten ve ülkenin adeta iflasın eşiğine getirildiğini ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Başçı, “ Ekonominin E’sinden anlamayan bir bakan çıkıyor ‘Tabanı zaten vurduk, bundan sonra gidecek bir yerimiz yok, rahat olun’ diyor. Bu ne demek? Bir ekonomi bakanı, maliye bakanı böyle bir şey konuşursa, o ülkede ekonominin bittiğinin işaretidir. Millet inim inim inliyor. Öyle kelime oyunları yapıyorlar ki, bu kelime oyunlarıyla saltanatlarını biraz daha ileriye götürmeyi düşünüyorlar. Ama artık bu halk, bu vatandaş uyandı” dedi.
SEÇİM SÜRPRİZLERE GEBE
Bu seçimlerde kimsenin tahmin edemeyeceği oylara sahip olacaklarını kaydeden Genel Başkan Yardımcısı Başçı, “seçim sürprizlere gebe” dedi. Başçı “Tarımımız o kadar güçlüydü ki, kendi kendimize yetecek durumdaydık. Ama öyle politikalar uygulandı ki, çiftçi, tarım bitirildi. Şimdi ise kala kala yüzde 6-7 oranında tarımla uğraşan bir kitle kalmış” diye konuştu. Basın toplantısının ardından Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı Batman’da esnaf ziyaretinde bulunup vatandaşlar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PETROLSPOR’DAN ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ 2-0
- 02KATAR VE HOLLANDA’DAN SERA OTB’YE STRATEJİK İLGİ
- 031,5 MİLYONLUK DOLANDIRICILIK ÇÖKERTİLDİ
- 04BAĞIMLILIĞA KARŞI İŞ BİRLİĞİ ÇAĞRISI
- 05Belediyeden çölyak hastası çocuklara özel sinema etkinliği
- 061955 Batman Belediyespor’dan 5 Gollü Galibiyet
- 07FEN İŞLERİ EKİPLERİ SAHADA!
- 08ANAVATAN PARTİSİ MYK TOPLANTISI TAMAMLANDI
- 09ADALET TALEBİ 723 HAFTADIR SÜRÜYOR
- 10JANDARMADAN KAÇAK SİGARA ÜRETİMİNE BÜYÜK DARBE
- 11EMNİYET’TEN ÇEVRE YOLU’NDA GECE DENETİMİ
- 12ARGUNAĞA , “BATMAN İÇİN DEPREM ÖNLEMLERİ ERTELENMEMELİ”
- 13KUYUMCU SOYGUNUNU YAPAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI
- 14Batman’da kuyumcu soygunu : Maskeli şahıslar altınlarla kaçtı
- 15TİCARET BORSASI ULUSLARARASI FORUMDA BATMAN’I TEMSİL ETTİ




Henüz Yorum yok