BATMANLILAR SOKAKLARA AKIN ETTİ
BATMANLILAR SOKAKLARA AKIN ETTİ
Batman 'da haftasonu parklar ve sokaklar doldu taştı: Tedbirler unutuldu
Kontrollü sosyal hayatın başladığı bu günlerde Batman 'da caddeler doldu taştı. Sosyal mesafe kuralı ve maske tedbirinin unutulduğu görüldü.
Tüm dünyayla birlikte Türkiye'yi de etkisi altına alan ve binlerce canın yok olmasına neden olan korona virüs salgını devam ederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kontrollü sosyal hayatın başlayacağını açıklayarak vatandaşların sosyal mesafe kuralına uygun davranması gerektiğini söyleyerek herkesin dışarıda maske takması gerektiğini ifade etti.
BATMANLILAR SOKAKLARA AKIN ETTİ
Kontrollü sosyal hayatın başladığı bu günlerde hafta sonu Batman 'da trafik yoğunluğu oluşurken parklar caddeler doldu taştı. Turgut Özal bulvarında yürüyen insanlarda çoğu maske takmamalı ve sosyal mesafe kuralına uymadıkları görüldü. Banklarda ve yeşil alanlarda oturdukları gözlemlenirken parklarda görevli olan özel güvenlik personeli vatandaşlara sosyal mesafeyi hatırlatarak sosyal mesafe uyulması konusunda uyarıda bulundular. Güvenlik görevlilerinin uyarılarını bazı vatandaşlar dikkate alırken bazı vatandaşlar yürüyüşlerine ve sohbetlerine devam etti. Birçok vatandaşın da maske takmadığı görüldü.
Çoğu vatandaş “Evlerde bunaldık artık. Yapacak başka hiçbir şeyimiz yok, nefes almaya çıktık" dedi. 'Koronavirüsten korkmuyor musunuz' sorusuna ise, “Artık onları geçtik diye düşünüyorum. Evde bulaşma riski bence daha yüksek, dışarıda temiz hava var. Evde ailenize bulaştırmaktan korkuyorsunuz" şeklinde cevap verdi. Maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğu para cezasına tabii olduğu hatırlatılınca da, “Biliyorum ama yapacak hiçbir şey yok. Zaten cepte de para yok" diye cevap verdiler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01RAMAZAN ÖNCESİ MARKETLERE SIKI DENETİM
- 02VALİ CANALP “YATIRIM YAPMAK İSTEYENE KAPIMIZ AÇIK”
- 03İL BAŞKANI YILMAZ “TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ BİR SİYASETE VE DEVA İKTİDARINA İHTİYACI VAR”
- 04CEMAL KAYA’DAN KRİTİK ELAZIĞSPOR MAÇI ÖNCESİ TARAFTARA DAVET
- 05BATMAN'DA ASAYİŞ OLAYLARI AZALDI
- 067 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 07“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 08POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 09UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI
- 10Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 11BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 12Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 13HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 14"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 15KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI




Henüz Yorum yok