İL BAŞKANI ÇETİN “GAYRET GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanı Kerem Çetin, bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere geçtiğimiz hafta Ankara’daydı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nde milletvekilleriyle bir araya gelen Başkan Çetin, ayrıca MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu ile görüşerek Batman’ın sorunlarını ve çözüm önerilerini aktardı.
Ziyaret kapsamında Batman’ın altyapı, istihdam, ulaşım ve eğitim alanlarındaki ihtiyaçlarını gündeme taşıyan Çetin, bölge halkının taleplerini doğrudan ileterek çeşitli projelerde destek talebinde bulundu. Görüşmelerde ayrıca, halen devam eden kamu yatırımları ve planlanan yeni projeler hakkında da istişarelerde bulunuldu.
Başkan Çetin, temaslarının ardından yaptığı değerlendirmede “Biz biliyoruz ki kutlu davamızda yönümüzü belirleyen pusula; liderimizin feraseti, teşkilatımızın inancı ve doktrinimizin sarsılmaz temelleridir. Batman için, halkımızın refahı için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
MHP Batman İl Başkanlığı’nın önümüzdeki süreçte Ankara’daki temasların sonuçlarına ilişkin detaylı bir basın bilgilendirmesi yapması bekleniyor.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 02BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 03Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 04HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 05"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 06KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 07İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 08ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 09EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ
- 10ARANAN 37 ŞAHIS YAKALANDI
- 11Batman Çevre Gönüllüleri’nden ağaç kesimlerine tepki
- 12BATMAN’DA KAYIPLAR İÇİN ADALET NÖBETİ SÜRÜYOR
- 13ZORLU KIŞA RAĞMEN KÖYLERDE AŞILAMA SEFERBERLİĞİ
- 14Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 15Kent Genelindek 175 Ton Atık Toplandı




Henüz Yorum yok