YENİ HASTANE İÇİN HIZLANDIRMA TALEBİ
Nasıroğlu, Batman’ın sağlık projelerini Bakan Memişoğlu’na taşıdı
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek Batman’ın sağlık yatırımlarını görüştü.
Nasıroğlu’na ziyarette AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, Merkez İlçe Başkanı Fatih Doğu, ilçe ve belde belediye başkanları ile İl Sağlık Müdürü eşlik etti.
Ziyarette Batman’ın sağlık alanındaki öncelikli başlıkları detaylı şekilde ele alındı. Milletvekili Nasıroğlu, görüşmede özellikle 500 yataklı Devlet Hastanesi sürecinin hızlandırılması, İluh Devlet Hastanesi’nin ihale aşamasının öne çekilmesi, yeni sağlık yatırımları için hazırlanan alanların yatırım programına alınması ve DHY kapsamında Batman’ın uzman hekim ihtiyacı konularını Bakan Memişoğlu’na iletti.
Milletvekili Nasıroğlu ayrıca Sağlık Bakanı Memişoğlu’nu Batman’da devam eden ve planlanan sağlık projelerini yerinde incelemek üzere kente davet etti.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman’ın sağlık hizmetlerine erişimin güçlendirilmesi için çalışmalara kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti.
Nasıroğlu, “Hemşerilerimizin sağlık hizmetlerinden daha etkin, daha hızlı ve daha kaliteli şekilde yararlanabilmesi için her platformda girişimlerimizi sürdürüyoruz” dedi.
Nasıroğlu, ev sahipliği ve Batman heyetine gösterdiği ilgi nedeniyle Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na teşekkür etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞAFAK’TA BAZALT YAMA ÇALIŞMASI
- 02EKMEN : "KENTLER RANTA TESLİM EDİLİYOR"
- 03BAYAM-BİR'DEN GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI
- 04ANIZ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
- 05VALİ CANALP: “ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ KONUSUNDA HİÇBİR İHMALE İZİN VERMEYECEĞİZ”
- 06470 BİN 720 KİLOGRAM ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 07SİVRİSİNEK VE HAŞERE SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI
- 0876.362 KİŞİ UÇTU!
- 09“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 10ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 11ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 12MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 13OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 14ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 15Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..




Henüz Yorum yok