TERÖRSÜZ TÜRKİYE VURGUSUYLA ÖNEMLİ İSTİŞARE…
AK Parti İl Başkanı Hüseyin ŞANSİ, Rize’den gelen parti heyetini il binasında ağırladı. Gerçekleştirilen görüşmede “Terörsüz Türkiye” projesinin yanısıra teşkilatlar arasındaki dayanışmanın önemi üzerinde duruldu.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, Türkiye’nin birlik ve beraberliği ile “Terörsüz Türkiye” hedefi üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Hüseyin ŞANSİ, Türkiye’de huzur ve güven ortamının kalıcı hâle gelmesi adına teşkilatlara büyük sorumluluk düştüğünü vurguladı. ŞANSİ, “Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda birlik ve kardeşlik iklimini daha da güçlendirmeye kararlıyız. Terörden tamamen arındırılmış bir Türkiye için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Misafir heyet ise gösterilen misafirperverlikten dolayı İl Başkanı Hüseyin ŞANSi’ye teşekkür ederek, teşkilatlar arası dayanışmanın ve karşılıklı ziyaretlerde bulunmanın önemine dikkat çekti.
Bu kapsamda AK Parti Rize Kadın Kollarından bir otobüs Batman teşkilatını ziyaret edecek, sonrasında ise Batman Kadın Kollarından bir grup Doğu Karadeniz Bölgesindeki AK Parti teşkilatlarını ziyaret edecek. Teşkilatlar arasındaki karşılıklı ziyaret programlarıyla parti teşkilatları arasındaki dayanışmanın ve kardeşliğin pekişmesi hedeflenmektedir.
Görüşme, karşılıklı iyi dileklerin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 02MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 03YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 04BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
- 05ELİF NAZ KÖSEOĞLU SOFYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜ
- 06BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA
- 07KÜLTÜR VE SANATTA 4,6 MİLYONLUK KATILIM
- 08AÇIK SİNÜS LİFT VE İMPLANT BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 09KOZLUK’TA ÖĞRETMENLERE KANSER FARKINDALIK EĞİTİMİ
- 10YAKLAŞIK BİN YETİM ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLDÜ
- 11RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 12İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 13BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 14Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”
- 15SERDAR TUNCER BATMAN’DA GENÇLERLE BULUŞTU




Henüz Yorum yok