Batman Belediyesi 26 yeni otobüsü hizmete koydu
Daha önce 48 otobüs ile şehir içi ulaşımının sağlandığı Batman’da, hizmete sunulan 26 yeni otobüs ile sayı 74'e yükseltilerek, böylece günlük yolcu taşıma sayısı 24 binden 33 bin kişiye çıkartıldı.
Yeni otobüsler Batman Şehirlerarası Otogarında düzenlenen törenle, yapılan konuşmaların ardından Batman İl Müftü Yardımcısı Ahmet Duran’ın yaptığı dualarla halkın hizmetine sunuldu.
Yolculara ücretsiz internet imkanının da sunulacağı yeni otobüslerle birlikte kentte aylık 1 milyon yolcu taşınacak.
Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, törende yaptığı konuşmada, "Bu bölgenin insanı yıllardır çok sıkıntı çekti. Artık istiyoruz ki bizim insanımız, bizim çocuklarımız gelecek dönemde kanla, sıkıntıyla, ızdırapla kötü şartlarda yaşamasın. Her şeyin en iyisini yaşasın. Yaşamın bütün alanında hep kalite ile muhatap olsunlar." dedi.
Yeni otobüslerle kentin ulaşım sorununun önemli ölçüde sona ermiş olacağını belirten Aksoy, insan odaklı hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.
"Bizim insanımız her şeyin en iyisine layık." diyen Aksoy, "Niçin başka kentlerde, Avrupa'da, niçin dünyanın başka yerlerinde insanlar yüksek belediyecilik standartlarıyla yaşamlarını sürmesinler? Niçin daha temiz, daha konforlu koşullarda gidip gelmesinler, daha güzel parkları olan, güzel yolları olan, çocukların rahatlıkla dolaştığı bir yerde yaşamasın? İşte bu anlayışla belediyenin tüm olanaklarını başka muzır işlere değil, ancak halkımızın mutluluğuna, onun yaşamını daha kaliteli hale getirmeye, ona daha çok hizmet vermeye ayırıyoruz." ifadelerini kullandı.
Otobüsler gizli görevlilerce denetlenecek
Vatandaşların sorunsuz ulaşımının sağlanması için yeni bir uygulamayı da hayata geçirdiklerini belirten Aksoy, bundan sonra otobüs şoförlerinin gizli görevlilerce denetleneceğini kaydetti.
Aksoy, kurallara uyan şoförlerin ödüllendirileceğini, uymayanların ise cezalandırılacaklarını ifade etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”
- 02Batman’ın Lezzet Mirası Emin Ellerde
- 03Başkan Çetin : "15 Temmuz ruhu sonsuza dek payidar kalacak"
- 04Batman’da Sokakta Dehşet: Tartıştığı Şahıs Tarafından İki Ayağından Vuruldu!
- 05HASANKEYF'TE VERGİ DENETİMİ
- 06Batman Havalimanı’nda Yolcu Sayısı 408 Bini Aştı
- 07DESPAŞ ENERJİ'DEN DİJİTAL DÖNÜŞÜM HAMLESİ
- 08GÜNGÖR : "BATMAN GÜZELLİKLERİYLE ANILSIN"
- 09ŞAHİN : 15 TEMMUZ UNUTULMAMALI
- 10ODUNCU'DAN LÖSEMİ İLACI İÇİN ÖNERGE
- 11TÜZÜN'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
- 12Başkan Şansi : "Milletimiz canı pahasına geleceğine sahip çıktı"
- 13“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 14KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 15BATMANLI SERHAT TUNÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU




Henüz Yorum yok