
Ak Parti Kadın Kolları "Evet"i Anlattı
Ak Parti Kadın kolları Batman İl Başkanı Mevlude Bilici nin Daveti üzerine ilimizde bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve 6. Bölge sorumlusu İffet Polat, Batman’da 2 gün boyunca yoğun bir çalışma yürüttü. Özellikle kararsız kalan kadınlara yönelik çalışma yürüten Heyet, 16 Nisan’da referandumda oy kullanacak olan bayanlarla bir araya geldi.
SOKAKTA KAHVALTI YAPTI
AK Parti Kadın Kolları il Başkanı Mevlude Bilici ve Yönetim kurulu tarafından organize edilen programda Başkan Polat, ilk olarak Çay mahallesindeki kararsız kadınlarla sokakta yer sofrasında kahvaltı yaparak referandumu anlattı. Özellikle kararsız kalan kadınlara 18 maddelik referandumu anlatan Başkan Polat, görüştüklerini ikna etmeyi başardı. Referandumu kendilerine yanlış anlatıldığını belirten Çay Mahallesindeki kadınlar, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve 6. Bölge sorumlusu İffet Polat’a teşekkür ederek, 16 Nisan’da kararlarının net ve ‘EVET’ olduğunu söylediler.
HEYET İLÇELERE ÇIKARMA YAPTI
AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve 6. Bölge sorumlusu İffet Polat gittiği Gercüş, Beşiri ve Hasankeyf ilçelerinde yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Yoğun katılımlı kadın meclislerinde referandumu anlatan Başkan Polat, 16 Nisan’da kadınlar için yeni bir dönüm noktası olacağını söyledi. İlçelerin yanı sıra Batman merkezde de 2 gün boyunca Sağlık, Petrolkent, Kısmet, Şafak, Çay ve birçok bölgede kararsız kadınlara yönelik aktif çalışma yürüten Başkan Polat, ilimizden umutlu ayrıldı. İlçelerde AK Parti teşkilatlarıyla özel toplantılar yapan Başkan Polat Valilik ve Batman’ın ileri gelen kanaat önderleriyle bir araya gelmeyi de ihmal etmedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BATMAN BASINI KIYMETLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”
- 02ÖĞRENEN MAHALLELER, BİLİNÇLİ AİLELER PROJESİ SÜRÜYOR
- 0360 SU KUYUSUNDA BAKIM VE VERİMLİLİK ÇALIŞMASI
- 04SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR
- 05“TARAFSIZ VE ÖZGÜR BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİLERİN TEMELİDİR”
- 06GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
- 07BGYC’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
- 08ATAY “BASIN, DEMOKRASİNİN GÜVENCESİDİR”
- 09BASIN BAYRAMI ACI BİR TABLONUN GÖLGESİNDE KUTLANIYOR
- 10BAB-GED’den "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" mesajı
- 11BBD BAŞKANI UYANIK “YEREL BASINA DESTEK ŞART, SANSÜR HALA SÜRÜYOR”
- 12MÜFTÜ DURMUŞ’TAN YAZ KUR’AN KURSU ZİYARETİ
- 13“ETKİSİZ YETKİLİ DEĞİL, YÜREKLERDE ETKİLİ SENDİKAYIZ”
- 14BAMED’DEN KRİTİK ÇAĞRI
- 15HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Henüz Yorum yok