ASKON AİLESİ BİR ARAYA GELDİ
ASKON AİLESİ BİR ARAYA GELDİ
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şubesi, pandemi nedenliyle ara verdiği aylık geleneksel buluşma toplantısını cumartesi günü gerçekleştirdi.
Geniş katılım ile pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen toplantıda ASKON ailesiyle ile bir araya gelen Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu üyelerine aylık faaliyet raporunu sundu.
M.Selman Nasıroğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Pandemi başından bu yana var gücümüzle milletimiz ve devletimizin yanında olmaya gayret gösterdik. Gerek maddi gerekse manevi anlamda elimizi taşın altına koymaktan hiç biz zaman çekinmek. Bu zorlu süreçte yönetim kurulumuzca toplantılarımızı eksiksiz bir şekilde devam ettirmeye gayret gösterdik. Basta sağlık çalışanları ,maske temini yapamayın ihtiyaç sahiplerine, jandarma teşkilatına ve emniyet müdürlüğüne salgın süresince maske desteğinde bulunduk” dedi.
“EMEKÇİLERİ UNUTMADIK”
Ayrıca, ihtiyaç sahiplerine de gıda desteğinde bulunduklarını belirten Nasıroğlu, “Pandemi sürecinde ekonomik açıdan zor şartlar yaşayan İş dünyası temsilcileri olarak bizler firmalarımızın çatısı altında emek sarf eden yaklaşık 4.000 emekçi kardeşimizin mağdur olamamalarını ve ekonomik sıkıntılardan etkilenmemelerini sağlamak için özen gösterdik. Bu süreçte tüm üyelerimizle yatırımda devam ettik. Pandemi sürecini en az zararla atlatmamız için üretime devam etmeli ve üretim merkezleri kurmamız gerek yurt içi ve yurt dışında bu merkezleri pandemi den önce planlamalarımız içinde idi ve genel merkezimiz buna hız verdi bu merkezlerin kurulması için yoğun çaba içerisinde olduğunu ” dile getirdi. İlave istihdam oluşturmak için gayret gösterdiklerini de dile getiren Nasıroğlu, ASKON ailesine yeni katılan üyelerin Rozetlerini takarak toplantıyı sonlandırdı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 02Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 03BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 04ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 05İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ
- 06NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 07BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 08EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 09BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 10KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 11‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 12CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 13Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 14İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 15“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”




Henüz Yorum yok