Aslan “ Batman Turizm’ini Konuştu
Hotel Real Konak genel Müdürü ve GATOB Başkanı Hüseyin aslan Radyo Yüksel’de katıldığı program da, şu açıklamalar da bulundu
“ Batman valisi Hulusi Şahin’in Batman turizmi için bir şanstır. Sanatçı Ahmet Güneştekin’in yapacağı çalışmalar, Batman turizmin de bugüne kadar yapılan en büyük projedir. Bu proje ile Batman turizmi Türkiye de ve Dünya da hak ettiği yeri bulacaktır.
Batman Valisi Hulusi Şahin’in turizm bikrimi ve bilgisi ile Batman için bir şans olduğun düşünüyorum. Vali bey’in ilk icraatı Ahmet Güneştekin ile birlikte Çağdaş sanat müzesi için adım atması oldu.
YENİ HASANKEYF DAHA ÇOK TURİST ÇEKECEK
Aslan konuşmasının devamın da , “Yeni Hasankeyf ile beraber Hasankeyf’in hem Batman hem de bölge turizmin de önemeli bir rol oynayacak. Yeni imar edilen Hasankeyf ile beraber, şöyle çocuklarınızla beraber göl manzarası karşısında güzel ve temiz bir restaurantta balık yediğinizi yada bir at çiftliğinde ata binmeyi hayal edin. Yeni Hasankeyf ile beraber Batman turizmi hak ettiği değeri bulacak. Bundan sonra Hasankeyf fotoğraf çekme mekanı olmayacak, konaklama yeri olacak.”
5 YIDIZLI OTEL ŞART
Aslan, “Bölgeye acil bir 5 yıldızlı otel zinciri kurulması gerekiyor. Batman’a bundan sonra kağıt üzerinde değil de somut projelerin hayata geçilmesi gerekiyor, Ahmet Günşetekin’in çağdaş sanat müzesi gibi.
Batman’a her sektörün üst düzey yetkililerini batman’a davet edip Batman’a yatırım yapmaları için teşvik edilmeli.
Batman Üniversitesi’nin Batman için yetiştirdiği turizmciler de Sektörde daha aktif rol oynayacak, bizlere de düşen genç turizmcilerin önünü açmak olacak. Koltuğa yapışıp, liyakat sahiplerinin önünü kesmemeliyiz.” Dedi.
YEREL BASIN DESTEKLENMELİ
Aslan, son olarak şu ifadelere yer verdi . “ BİK, Basın İlan Kurumu’nun , BİK’e kayıtlı olmayan gazetelere reklam ve ilan verilmemesi için yayınladığı genelge, yerel basına vurulan darbedir.
İlin tanıtımına büyük katkı sunan yerel basın gerek esnaf ve gerekse iş adamlarımızca desteklenmelidir. İlimizin tanıtımında yapılan bazı gereksiz harcamaların, yerel basına aktarılması, şehrimizin tanıtımın da daha etkili olacağını düşünüyorum .”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok