SALİH GÜNAYDIN İMAM HATİP LİSESİ£NE ZİYARET
İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran’a ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Veysel Direk ve Şube Müdürü Abdurrahim Kusen eşlik ettiler.
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Merhum Eğitimci Salih Günaydın’ın isminin verildiği Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesini ziyaret edip okul hakkında idarecilerden bilgi aldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Merhum Eğitimci Salih Günaydın hatırasına oluşturulan köşeyi ve Beste-i Kadim Dini Musiki sınıfını ziyaret edip okulda yapılan çalışmalar hakkında idarecilerden bilgi aldı.
Yaşamış olduğu sağlık problemleri sonrası 3 Ekim 2020 tarihinde vefat eden Merhum Eğitimci Salih Günaydın’ın ismi Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesine verildi.
Öğretmenlik mesleğine 1973 yılında öğretmen olarak başlayan ve 1975 yılında kurulan Batman İmam-Hatip lisesinde kurucu müdür olarak görev yapan Merhum Eğitimci Salih Günaydın, 1980-1982 yılları arası Batman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 1993-1994 yıllarında Batman Lisesi Müdürlüğü, 1994-2000 yılları arası İmam Hatip Okulu Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
Merhum Eğitimci Salih Günaydın’ın isminin bir okula verilerek yaşatılması ailesi, öğrencileri ve Batmanlılar tarafından memnuniyetle karşılandı.
.jpg)
İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran’a ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Veysel Direk ve Şube Müdürü Abdurrahim Kusen eşlik ettiler. (Haber Merkezi)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok