
BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
Bir Kalp Bin Umut Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Örmegöze Köyü’nde düzenlediği etkinlikle coşku dolu bir şenliğe dönüştürdü.
Köy okulunun bahçesinde kurulan sahnede çalan hareketli çocuk şarkılarıyla öğrenciler gönüllerince dans ederken, dernek gönüllüleri rengârenk balonlar ve yüz boyama stantlarıyla atmosferi şenlik alanına çevirdi.
Müzik ve oyunların ardından çocuklara sıcak hamburger ve meyve suyu ikram edildi. Çocukların mutluluğuna ortak olan veliler de etkinlik boyunca sahnelenen gösterileri keyifle seyretti. Programın son bölümünde ise dernek gönüllüleri, öğrenciler ve öğretmenler hep birlikte köy meydanında çevre temizliği yaparak “Temiz Çevre, Sağlıklı Gelecek” mesajı verdi.
Bir Kalp Bin Umut Derneği Başkanı Veysi Mercimekçi etkinlikte yaptığı konuşmada “23 Nisan, çocuklarımızın yüzündeki gülümsemenin en kıymetli olduğu gündür. Bugün Örmegöze’de sadece bayram kutlamadık; paylaşmanın, dayanışmanın ve yaşadığımız çevreyi korumanın önemini de hatırladık. Çocuklarımız mutluysa geleceğimiz umut doludur. Bu mutluluğa katkı sunabilmek bizim için en büyük onur” dedi.
Şenlik, çocuklar ile hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Bir Kalp Bin Umut Derneği, önümüzdeki aylarda benzer sosyal sorumluluk projelerini Batman’ın kırsal köylerinde sürdürmeyi planladığını açıkladı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı
- 02BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 03AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 04BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 05BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 06TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 07Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 08KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 09KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 10BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 11“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 12160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 13“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 14BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 15İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
Henüz Yorum yok