Okul Sporları toplantısı yapıldı
Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapılan toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Kültür ve Turizm Müdürü M.İhsan Aslan’lı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Burak Eren, Okul Müdürleri, idareciler ve Beden Eğitimi öğretmenleri katılım sağladı. Her yıl yapılan Okul sporlarında lisanslı aktif sporcu sayısının arttığı belirten Spor Eğitim Uzmanı Gökhan Aslan, aynı başarının devam etmesi için çalışmaların devam edeceğini söyledi.
“BU İŞİN MİMARI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİDİR”
2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında Okul Sporlarında yine önceki yıllarda olduğu gibi başarı çıtasının artması temennisinde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, bu işin asıl mimarlarının beden eğitimi öğretmenleri olduğunu söyledi. İl Müdürü Eren yaptığı açıklamada; “Okul sporları faaliyetlerinin etkinliği verimli bir şekilde sürdürebilmesi bizim için çok önemli. Okul sporları eğitim öğretim yılı içerisinde İl Müdürlüğümüz ile Milli Eğitim Müdürlüğümüzün birlikte gerçekleştirdiği güçlü bir spor organizasyonudur. Okul sporları faaliyetleri ülkemizde bulunduğu gibi ilimizde de çok kapsamlı bir olgudur. Daha önce Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen okul sporları daha sonrasında Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğüne devredilen bir çalışmadır.” diye konuştu.
“TÜRKİYE’DE İLK 10’DAYIZ”
Türkiye’de ilk 10’da olduklarını belirten İl Müdürü Halil Eren, bu organizasyonu sürdürmek için daha çok çalışmaya ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Eren açıklamasının devamında şunları söyledi; “Batman Türkiye genelinde okul sporlarında iyi bir noktaya geldi. İyi bir yerde olmasının sebebi ise Beden Eğitimi öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin zor şartlar altında çocukları spora yönlendirmesidir. Batman okul sporlarında Türkiye genelinde ilk 10 içerisindedir. Bu başarı sizlere aittir. Sizleri canı gönülden kutluyorum. 2017-2018 eğitim öğretim yılında da başarı çıtamızın yükselmesini bekliyor ve her zaman yanınızda olduğumuzun bilinmesini isteriz.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 02Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 03BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 04ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 05İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ
- 06NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 07BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 08EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 09BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 10KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 11‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 12CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 13Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 14İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 15“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”




Henüz Yorum yok