Vali Deniz’den Amatör Spor Kulüplerine Destek
Vali Ahmet Deniz, Amatör Spor Kulüplerinin 2016-2017 sezon açılış programına katılarak futbolculara spor malzemesi dağıttı.
19 Mayıs Sentetik Stadyumunda yapılan Programa; Vali Deniz’in yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı ve kulüplerin yöneticileri katıldı.
Vali Ahmet Deniz, Amatör Spor Kulüplerinin 2016-2017 sezon açılış programına katılarak futbolculara spor malzemesi dağıttı.
19 Mayıs Sentetik Stadyumunda yapılan Programa; Vali Deniz’in yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı ve kulüplerin yöneticileri katıldı.
Yeşiltepespor- Tüpraşspor maçı öncesi futbolcuları ziyaret eden Vali Deniz, futbolculara spor malzemesi dağıttı.
Malzeme dağıtım töreninin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Deniz, belirli yaştan itibaren gençlerimize ve çocuklarımıza spor alışkanlığının kazandırılmasının önemli olduğunu belirterek, sporu; küfürden ve şiddetten arındırmak gerektiğini ifade etti.
Vali Deniz, “Burası Batman, Burada Küfür Yok diye bir kampanya başlattık. Bütün statlarımızda küfrün ve şiddettin olmadığı bir ortam sağlanarak, herkesin gelip panayır havasında maç izlemesini istiyoruz. Bu kampanyayla birlikte Batmanlı vatandaşlarımız ve gençlerimiz güzel bir duruş sergiliyor. Biz de Valilik olarak kulüplerimize imkanlar doğrultusunda destek olmaya çalışıyoruz. Şehrimizin ve gençlerimizin spor kültürüne kavuşmalarını önemsiyoruz.” dedi.
Vali Deniz, 2016-2017 sezonunun centilmence, hak edenin kazanacağı bir lig olması temennisinde bulundu.
Programın ardından Vali Deniz, oynan Yeşiltepespor- Tüpraşspor maçını bir süre izledikten sonra stattan ayrıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 02Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 03BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 04ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 05İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ
- 06NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 07BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 08EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 09BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 10KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 11‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 12CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 13Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 14İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 15“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”




Henüz Yorum yok