BEKA*DER’den Ramazan’da örnek yardım
BEKA*DER’den Ramazan’da örnek yardım!
Batman Eğitim Kültür Araştırma ve Yardımlaşma Derneği (BEKA*DER) geçtiğimiz Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kuru gıda yardımında bulundu. Dernek üyelerinin topladığı 66 bin TL destek ile 330 ailenin kuru gıda ihtiyacını karşıladı. Ayrıca örnek bir çalışmaya daha imza atan BEKA*DER, hazırlanılan 330 kolinin 30’nu çölyak hastalarına özel hazırladı.
Salgın nedeniyle ülke genelinde birçok vatandaş hem sağlık açısından hem de ekonomik anlamda zor günler geçiriyor. Bu zorlu süreçte yardımlaşma kültürüne duyulan önem bir kez daha ortaya çıkarken Ramazan ayında vatandaşlara destek olmak amacıyla Batman’da BEKA*DER, ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Ramazan ayının ilk günlerinde BEKA*DER ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere toplam 66 bin TL maliyetle 330 ailenin kuru gıda ihtiyacını karşıladı. Zor durumda olan çölyak hastalarını da unutmayan BEKA*DER, 30 yardım kolisini de bu hastaların kullanabileceği gıdalardan oluşturdu.
ÇÖLYAK HASTALARI UNUTULMADI
Ramazan ayında yardımlaşma kültürünün önemini hatırlatan BEKA*DER Başkanı Ferit Tunç, “Ramazan, tüm Müslümanlar için hem yardımlaşma hem de bereket ayıdır. Salgın nedeniyle bu Ramazan ayında da vatandaşlarımız zorluk içerisinde hayatlarını sürdürüyor. Ramazan ayının bereketini ve yardımlaşma kültürünü yaşatmak adına ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında yer aldık. Dernek olarak bu Ramazan’da 330 aileye kuru gıda desteğinde bulunduk. Ayrıca yardım kolilerimizden çölyak hastalarının kullanabileceği gıdalardan oluşan 30 kolimizi bu şekilde hazırladık. İlerleyen zamanlarda çölyak hastalarına yönelik yardım koli sayımızı da artıracağız. Bu konuda dernek üyelerimizin gösterdiği yardımseverlik ve duyarlılıkları için hepsine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ DUALARLA AÇILDI
- 02NASIROĞLU’NDAN ZİYARET TURU
- 03Gazeteciler Derneği’nde Hatice Türkan dönemi başladı
- 04KAHVECİLER VE KIRAATHANECİLER ODASINDA YENİ DÖNEM
- 05BATMAN'A 301 MİLYON TL'LİK YATIRIM DESTEĞİ
- 06Esnafa ramazan çağrısı
- 07Murat Soner ile “Dizimde Oynar Mısın?” 17 Şubat’ta Batman’da Seyirciyle Buluşuyor!
- 08BOĞAZİÇİ TEKNOPARK’TAN BATMAN’DA İLK DEMO DAY
- 09EKREMOĞLU, ''ESNAFA YÜZ MİLYONLARCA KREDİ VERDİK''
- 10ADALET MÜCADELESİ SÜRÜYOR
- 11RAMAN-DER’DEN ANADİLDE EĞİTİM ÇAĞRISI
- 12KAR VE YAĞMUR SONRASI HASAR GÖREN YOLLAR ONARILIYOR
- 13Torbadan zehir çıktı!
- 14“Hasankeyf’i arkeolojik merkezlerden biri haline getirmeyi hedefliyoruz”
- 15KALDIRIMLAR GENEL BAKIMDAN GEÇİYOR




Henüz Yorum yok