Kur’an eğitimi alan minikler taçlandırıldılar
İlimiz de Kur'an'a geçen 4-6 yaş arası onlarca minik öğrenciye karneleri verilip taç giydirildi.
2018-2019 eğitim öğretim döneminde açılan “Halim Alpnar ve Tilmerç TOKİ 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursunda” Kur’an okumayı öğrenen minik öğrenciler için program düzenlendi.
İl Müftülüğü bünyesinde eğitim ve öğretime bu yıl başlayan Halim Alpnar ve Tilmerç TOKİ 4-6 Yaş Kur’an Kursunda okuyan minikler, Kur'an okumaya geçtikleri için taçlandırılarak ilk dönem karneleri İl Müftüsü Turgut Erhan tarafından verildi.
Çocukları bu mutlu gününde İl Müftüsü Turgut Erhan, kursiyer hocaları ve öğrencilerin velileri yalnız bırakmadı.
Merasim öncesi bir konuşma yapan Erhan, bir milletin geleceğinin yeni yetişen evlatlarını milli, manevi duygularla mücehhez hale getirerek yetiştirmesine bağlı olduğunu söyledi.
Çocuklara küçük yaşlardan itibaren insani ve İslami değerlerin verilmesi gerektiğini belirten Erhan, “Evlatlarımızı en güzel şekilde yetiştirmek anne babanın ve eğitimcilerin en ulvi vazifesidir. Biz evlatlarımıza özellikle insani ve İslami değerleri doğru bilgiyi küçük yaşlarda verebilirsek, evlatlarımızın geleceği parlak ve aydınlık olacaktır. Bu yüzden 4-6 yaş eğitimi oldukça önemlidir. Biz burada vatanına, milletine sadık ve bunu en güzel şekilde özümsemiş nesiller yetiştirmek için çaba ve gayret sarf ediyoruz. İlk defa 2018-2019 eğitim öğretim yılında açtığımız 4-6 yaş kurslarımızda atılan tohumların meyvesini görmek bizi mutlu ediyor. Bu kursların sayısını artırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kursun açılmasından çocuklarımızın yetiştirilmesine kadar büyük fedakârlık gösteren hocalarımıza ve velilere teşekkür ediyorum.” dedi.
Erhan tarafından çocuklara taçları takılarak ilk dönem karneleri ve çeşitli hediyeler verildi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 03İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 04TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 05BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ
- 06TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!
- 07İLUH DERESİ’NDEKİ KİRLİLİĞE TEPKİ; “SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL”
- 08KAYAPINAR’A 917 MİLYON TL’LİK ENERJİ YATIRIMI
- 09400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 10Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 11KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 12“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 1313 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 14BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 15YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE




Henüz Yorum yok