13 MADALYA İLE ZİRVEDE!
Ankara’da düzenlenen Artun Talay Atmalar Türkiye Şampiyonası’na katılan TPAO Batman Petrolspor, elde ettiği derecelerle adeta madalya yağmuru yaşattı.
Kırmızı-beyazlı ekip, organizasyondan 5 altın, 4 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplam 12 madalya ile dönerek büyük bir başarıya imza attı. Okulların açılmasıyla birlikte gerçekleştirilen elemelerde keşfedilerek kulübe kazandırılan genç sporcuların, katıldıkları ilk büyük organizasyonda önemli dereceler elde etmesi camiada büyük sevinç yarattı. Başkent Ankara’da güçlü rakiplerle mücadele eden Petrolspor’un genç atletleri, performanslarıyla gelecek adına umut verdi.
Şampiyonada 2014 doğumlu İsmail Badem, gülle atmada Türkiye şampiyonu olurken cirit atmada Türkiye ikinciliğini elde etti. Aynı yaş grubundan Muhammed Efe Kol, gülle atmada Türkiye üçüncüsü, disk atmada ise Türkiye ikincisi oldu. 2015 doğumlu Berat Yalçın hem gülle hem disk atmada Türkiye ikinciliği kazanırken, Elif Erkun cirit atmada Türkiye üçüncüsü, Hatice Arslan gülle atmada Türkiye üçüncüsü, Salih Emir Yıldız ve Yasin Işık cirit atmada Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösterdi. Sevim Erdem ise 2015 doğumlu kızlar kategorisinde disk atmada Türkiye ikincisi oldu.
TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Murat Karataş, elde edilen başarıların tesadüf olmadığını belirterek altyapıya dikkat çekti.
Karataş yaptığı açıklamada “Okul elemeleri sayesinde yetenekli sporcularımızı erken yaşta tespit ederek kulübümüze kazandırıyoruz. Atletizm altyapımız her geçen gün daha da güçleniyor. Sporcularımızın ilk katıldıkları organizasyonda böylesine önemli dereceler elde etmesi bizleri gururlandırdı. Gelecekte çok daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz, Bu başarıda emeği bulunan tüm antrenörlerimize ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”
- 02Batman’ın Lezzet Mirası Emin Ellerde
- 03Başkan Çetin : "15 Temmuz ruhu sonsuza dek payidar kalacak"
- 04Batman’da Sokakta Dehşet: Tartıştığı Şahıs Tarafından İki Ayağından Vuruldu!
- 05HASANKEYF'TE VERGİ DENETİMİ
- 06Batman Havalimanı’nda Yolcu Sayısı 408 Bini Aştı
- 07DESPAŞ ENERJİ'DEN DİJİTAL DÖNÜŞÜM HAMLESİ
- 08GÜNGÖR : "BATMAN GÜZELLİKLERİYLE ANILSIN"
- 09ŞAHİN : 15 TEMMUZ UNUTULMAMALI
- 10ODUNCU'DAN LÖSEMİ İLACI İÇİN ÖNERGE
- 11TÜZÜN'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
- 12Başkan Şansi : "Milletimiz canı pahasına geleceğine sahip çıktı"
- 13“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 14KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 15BATMANLI SERHAT TUNÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU




Henüz Yorum yok