Toplantıda yatırımlar görüşüldü
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya; Batman Üniversitesi Rektör Vekili, ilçe kaymakamları, kamu kurum müdürleri, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.
Vali Şahin’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda; bir önceki döneme ait yatırım projeleri değerlendirilerek, kurumlar arasında koordinasyonun sağlanması konusunda yapılması gerekenler görüşüldü.
Yatırım projeleri hakkında açıklama yapan Vali Şahin, “İlimizdeki 16 yatırımcı kuruluşa ait 399 proje bulunmaktadır. Bu projelerin toplam proje tutarı 6 milyar 494 milyon 403 bin TL olup, bu projeler için önceki yıllar harcamaları da dahil olmak üzere 2021 yılı ikinci dönem itibariyle 1 milyar 954 milyon 420 bin TL harcama yapılmıştır. 2021 yılında ayrılan ödenek tutarı 1 milyar 372 milyon 748 bin TL’dir. Bu ödeneğin 121 milyon 383 bin TL’si harcanmıştır. Yapılan harcamaya göre proje genelinde nakdi gerçekleşme oranı yüzde 28,50, fiziki gerçekleşme oranı ise yüzde 34,86’dır.” diye konuştu.
Projelerin genel durumuna değinin Şahin, 16 kuruluşa ait 399 projeden tamamlanan proje sayısı 169, devam eden proje sayısı 96, ihale aşamasındaki proje sayısı 48 ve başlanamayan proje sayısının ise 86 olduğunu belirtti.
Konuşmanın ardından yatırımcı kuruluş temsilcileri tek tek söz alarak yürüttükleri yatırım projeleri hakkında kurula bilgi sundu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP'TAN OBJEKTİF'E 13. YIL KUTLAMASI
- 02VALİ CANALP, BEŞİRİ’DE VATANDAŞLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 03DİKA’DAN 301 MİLYON TL’YE KADAR DESTEK
- 04TÜRK KIZILAYI GAZZELİLERLE KAHİRE’DE BULUŞTU
- 05224 PARKTA GÜBRELEME ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
- 06BATMAN’A GENÇLİK VE SPOR ALANINDA YENİ YATIRIMLAR
- 07PETROLCİTY AVM, BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ
- 08BELEDİYEDEN ÇÖLYAK HASTALARINA RAMAZAN DESTEĞİ
- 09Batman Gıdacılar Ticaret Merkezi esnafı iftarda buluştu
- 10TPAO BATMAN PETROLSPOR ALTYAPISI BURSA’DA PARLADI : U-14’TE 5 MADALYA
- 11TEMA Vakfı Gönüllü Öğretmenleri Grand Hasankeyf Hotel’de buluştu
- 12OBJEKTİF 13. YILINI KUTLUYOR
- 13STK’LAR İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
- 14MELE MUSTAFA BARZANİ, BATMAN’DA ANILDI
- 15VALİ CANALP, ÇALIŞAN GAZETECİLERİ AĞIRLADI




Henüz Yorum yok