Yapımı devam eden spor tesisleri incelendi
Batman Valisi Ahmet Deniz, kentte yapımı devam eden ve yaklaşık 70 milyon TL'ye mal olacak spor tesislerinde incelemelerde bulundu.
İncelemeler sırasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, Vali Deniz'e eşlik etti. Deniz, ilde yapımı devem eden 15 bin kişilik stadyum, kapalı olimpik yüzme havuzu, olimpik atletizm pisti ve sporcu fabrikasında incelemelerde bulundu.
Uluslararası standartlarda inşa edilen 15 bin seyirci kapasiteli stadyum ve diğer spor tesislerinin inşaat alanlarını ziyaret eden Deniz, spor tesislerinde incelemelerde bulunarak, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Daha sonra Çamlıca Mahallesi'nde yapımı tamamlanma aşamasında olan Sporcu Fabrikası (Çok Amaçlı Spor Salonu) inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Deniz, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Batman'da spor aktivitelerinin geliştirilmesi için çok amaçlı modern spor tesisleri inşa edildiğini belirten Deniz, uluslararası standartlarda inşa edilen tesislerin bitirilmesi ile birlikte Batman'ın hem ulusal hem de uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacağını ve bunun ilin tanıtımına ciddi bir katkı sağlayacağını belirtti.
Daha sonra Vali Deniz, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kursları ziyaret ederek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde verilen ahşap süsleme, dikim ve el sanatları atölyelerini gezen Deniz, meslek edinme konusunda Halk Eğitim Merkezi tarafından vatandaşlara gereken desteğin verildiğini ve bundan sonra da destek vermeye devam edileceğini söyledi.
Kursiyerlerin sorun ve isteklerini dinleyen Deniz, kursiyerlerin yapmış oldukları çalışmaları yakından izleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01EMNİYET’TEN ÇEVRE YOLU’NDA GECE DENETİMİ
- 02ARGUNAĞA , “BATMAN İÇİN DEPREM ÖNLEMLERİ ERTELENMEMELİ”
- 03KUYUMCU SOYGUNUNU YAPAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI
- 04Batman’da kuyumcu soygunu : Maskeli şahıslar altınlarla kaçtı
- 05TİCARET BORSASI ULUSLARARASI FORUMDA BATMAN’I TEMSİL ETTİ
- 06SANAT ETKİNLİKLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
- 07RAMAZAN ÖNCESİ MARKETLERE SIKI DENETİM
- 08VALİ CANALP “YATIRIM YAPMAK İSTEYENE KAPIMIZ AÇIK”
- 09İL BAŞKANI YILMAZ “TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ BİR SİYASETE VE DEVA İKTİDARINA İHTİYACI VAR”
- 10CEMAL KAYA’DAN KRİTİK ELAZIĞSPOR MAÇI ÖNCESİ TARAFTARA DAVET
- 11BATMAN'DA ASAYİŞ OLAYLARI AZALDI
- 127 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 13“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 14POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 15UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI




Henüz Yorum yok