Batman'da sosyal mesafe kuralına uyulmuyor
Yeni tip Corovavirus (Covid-19) vaka sayılarının arttığı Batman'da banka ve ATM'ler başta olmak üzere PTT önlerinde oluşan uzun kuyruklar devam ediyor.
Batman İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından kent merkezi sınırları içerisinde maskesiz dışarı çıkmak yasaklanırken, ancak alınan kararların, çarşılarda oluşan yoğunluğun önüne geçemediği görüldü.
Vatandaşların çoğunluğu, yapılan uyarıları dikkate almayarak sokaklara akın ederken, özellikle de şehir merkezindeki en işlek caddeler Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte evden çıkan insanlarla dolup taşıyor.
Ramazan Bayramının yaklaşması ve havaların ısınmasını fırsat bilerek sokağa çıkan halk; banka önlerinde, çarşı ve sokaklarda yoğunluk oluşturdu.
"Sosyal mesafe için yetkililerin önlem alması gerekir"
Banka önlerinde sosyal mesafe için yetkililerin herhangi bir önlem almadıklarını belirten Ahmet Korkmaz, "Banka önlerinde sosyal mesafe kuralı için hiçbir önlem yok. ATM önünde yaklaşık 30 kişi kuyrukta bekliyor. Virüsten kendimiz için değil ailemiz için korkuyoruz. Yapacak bir şey yok, sıramızı bekliyoruz." diye konuştu.
"Banka önlerinde hiçbir önlem yok"
Yetkiliklerin banka önlerinde önlem almadığını belirten Veysel Gülşen, "Banka önlerinde hiçbir önlem yok. Bu insanlar ölsünler mi? Gördüğünüz gibi bu dar alanda en az 100 kişi var. Sosyal mesafe kuralında bir metre diyorlar ama nerde sosyal mesafe? Gördüğünüz gibi insanlar şu anda iç içe sırasını bekliyor. Sadece kuyrukta değil, kaldırımlarda da insanlarda sosyal mesafe yok." dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, GERCÜŞ’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 02BATMAN'DAN BÖLGESEL GERİLİME TEPKİ
- 03BATMAN’DA TİYATROYA YENİ SOLUK
- 04KADINLAR 8 MART ÖNCESİ COŞKUYLA BULUŞTU
- 05OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 06BELEDİYEDEN GECE TEMİZLİĞİ ATAĞI
- 07BATMAN’DA 33 FİRARİ YAKALANDI
- 08“HER DOĞRU ÇAĞRI HAYAT KURTARIR”
- 09ÇELİK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
- 10MAÇ BİLETİ 1 TL!
- 11ŞEHADET AYI SERGİSİNE ANLAMLI ZİYARET
- 12RAMAZAN AKŞAMLARINDA MHP’DEN BİRLİK BULUŞMASI
- 13ENGELLİLER İÇİN HAYAT DEĞİŞTİREN MERKEZ
- 14REKTÖR DEMİR, HASANKEYF'TE MİNİKLERLE BULUŞTU
- 15FIRAT: 28 ŞUBAT UTANÇ VESİKASIDIR




Henüz Yorum yok