Batman’da 'Müzeler Haftası' kutlandı
18-24 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Müzeler Haftası” etkinlikleri Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü fuayen salonunda yapılan etkinlikle kutlandı.
Programa; Vali Azmi Çelik, Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Emniyet Müdürü Necati Denizci, Kültür ve Turizm Müdür Mehmet İhsan Aslanlı, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl AFAD Müdürü Fevzi Bakır, İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi ve bazı yöneticiler ile vatandaşlar katıldı.
Yapılan programın ardından Vali Azmi Çelik ve beraberindekiler, Müze Parkı dolaştı. Müze Müdürü Vehbi Yurt’tan bilgiler alan Vali Çelik, Müze Parkı dolaşan ve burada tarih hakkında bilgi alan öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Programa katılan vatandaşlar ve öğrenciler ise Müzeyi dolaşarak tarihi eserler hakkında bilgi sahibi oldular.
Müze Müdürü Vehbi Yurt, Batman ve ilçelerindeki kazılarla ilgili yaptığı sunumda katılımcılara bilgiler aktardı.
Yaptıkları etkinlik hakkında açıklamada bulunan Müze Müdürü Vehbi Yurt, 18-24 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Müzeler Haftası” etkinlikleri kapsamında Batman müzesini vatandaşlara açtıklarını ve burada tarihi eserleri gördüklerini söyledi. Yurt, okullarda etkinlik haftası kapsamında öğrencilere geçmiş tarih ve tarihi eserler hakkında seminerler vereceklerini belirtti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
- 02SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
- 03İHH’DEN 61 ÜLKEYE UZANAN KURBAN ORGANİZASYONU
- 04İL BAŞKANI ÇETİN; “UYUM İÇİNDE HİZMET ÖNCELİĞİMİZ”
- 05BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 06“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
- 07FİNANS EVİ BASKINI : 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 08YENİ YATIRIM VE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
- 09“ADALETİN İZİNİ SÜRECEĞİZ”
- 10TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 11KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 12“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 13ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 14BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 15İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI




Henüz Yorum yok