İçişleri Bakan Yardımcısından 'güvenlik' ziyareti
İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için sabah saatlerinde Batman’a geldi. Siirt’ten karayoluyla Batman’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk’e Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz eşlik etti.
İlk olarak Valiliği ziyaret eden Öztürk’ü Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Emniyet Müdürü Ali Akkaplan, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar ile bazı kurum müdürleri karşıladı.
Burada valilik makamında yapılan kısa değerlendirme toplantısının ardından yaptığı ziyaretle ilgili bilgi veren İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk, “Temel itibariyle güvenlik, önümüzdeki zaman içerisinde güvenlikle ilgili yapılan ve yapılacak olanları değerlendirme maksadıyla geziyoruz. Tabi bunun içinde referandum da var ama önümüzdeki bahar ve yaz döneminde yapacağımız işleri gözden geçiriyoruz. Bu zamana kadar yapılanları da yeniden değerlendiriyoruz. Eksiğimiz, gediğimiz neresi var, ona bakıyoruz. Valilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, kaymakamlarımızla yapacağımız görüşmelerde kanaat sahibi olacağız ve ona göre bir değerlendirmede bulunacağız.” dedi.
Öztürk, Valilik Konferans Salonuna geçerek burada ilin amirleriyle birlikte basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü Ali Akkaplan, ilçe kaymakamları ve ilin amirleri hazır bulundu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 03İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 04TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 05BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ
- 06TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!
- 07İLUH DERESİ’NDEKİ KİRLİLİĞE TEPKİ; “SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL”
- 08KAYAPINAR’A 917 MİLYON TL’LİK ENERJİ YATIRIMI
- 09400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 10Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 11KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 12“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 1313 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 14BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 15YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE




Henüz Yorum yok