Esnafın sorun ve talepleri dinlendi
AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Murat Çiçek, Batman'ın Kozluk ilçesi çarşı merkezinde bulunan resmi kurumların Üçyol mevkiine taşınmasıyla mağdur olduklarını belirten esnafı ziyaret etti.
Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Çiçek, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, durumun takipçisi olacağını söyledi.
Çiçek, "Kozluk önemli bir ilçemiz. Hem tarihi dokusuyla hem de uluslararası geçiş yolunun üzerinde olması hasebiyle önemli bir nüfusu da barındırıyor. Aşağı ve yukarı Kozluk diye bayağı bir gelişim kaydetti. Aşağısı da gelişince haliyle birtakım sorunlar yeşermeye başladı. Özellikle esnaf kesimimizin kamu kurumlarının yerleşkeleriyle ilgili talepleri oldu. Bugün esnaflarımızla gerekli istişarelerimizi yaptık. Ortak bir uzlaşı ve akıl çerçevesinde Kozluk'un her tarafına faydalı olacak birtakım adımlar atılması gerektiği konusunda mutabık kaldık." dedi.
Sorunu gerekli mercilere aktarıp, değerlendirme yapacaklarını ifade eden Çiçek, "Buradaki amacımız Kozluk'un bütüncül bir şekilde gelişmesi. Özellikle tarihi ve doğal dokusunun da korunarak hem turizme hem ticari hayata yansımasının sağlanmasıdır. Bu tür girişimlerde bulunmaya devam edeceğiz. Kozluk'umuzun gelişimi için elimizden gelen bütün çabayı sarf etmeye çalışacağız." şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01YEŞİLAY’DAN VALİ CANALP’A ZİYARET ETTİ
- 02BESOB’dan İŞKUR’a 'istihdam' ziyareti
- 03ÜÇ KÖYDE YOL ÇALIŞMALARI SÜRATLE DEVAM EDİYOR
- 04GÜNEYDOĞU DERBİSİ PETROLSPOR’UN 0-2
- 05ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
- 06KAYMAKAM İMRAK, PAZARDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 07YENİ KENT MEZARLIĞINDA AĞAÇ DİKİM ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 08BAŞKAN DİREK, “İŞTEN ÇIKIŞ KODLARI, İŞ MAHKEMELERİ’NİN YETKİSİNE VERİLMELİDİR”
- 09BAŞKAN DEMİR, SASON SPOR’A UĞURLU GELDİ
- 10KONYA’DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLARAK DÖNDÜK
- 11DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 12OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 13OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 14EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 15İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok