AK PARTİ’DEN BAYRAMDA BİRLİK VE DİYALOG MESAJI
Kurban Bayramı’nın ikinci gününde AK Parti Batman İl Teşkilatı, kentte faaliyet gösteren siyasi partileri ziyaret ederek bayramlaştı.
MHP, HÜDA-PAR, BBP ve DEM Parti’ye yapılan ziyaretlerle bayramın birleştirici ruhuna dikkat çekildi.
AK Parti heyetinde, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı M. Mahsum Özel, Teşkilat Başkanı ve il başkan yardımcısı Muhammed Şirinoğlu, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Soysal, İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Gözkeser ve Mahmut Tileği yer aldı.
Ziyaretler sabah saatlerinde MHP Batman İl Başkanlığı ile başladı. Ardından HÜDA-PAR, Büyük Birlik Partisi teşkilatlarına bayram ziyaretleri yapıldı. Programın son durağı ise Dörtyol mevkiinde yer alan DEM Parti İl Binası oldu.
“BAYRAMLAR, ORTAK PAYDADA BULUŞMANIN ZEMİNİDİR”
Ziyaretlerde konuşan AK Parti Batman İl Başkan Yardımcısı Mehmet Soysal, bayramların toplumsal dayanışma ve ortak değerlerde buluşma açısından büyük bir anlam taşıdığını belirtti. “Bayramlar, siyasi görüş farklılıklarına rağmen birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin en güzel vesileleridir. Her kesimi kucaklayan bir anlayışla bu ziyaretleri gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.
DEM PARTİ ZİYARETİ DİKKAT ÇEKTİ
AK Parti heyetinin DEM Parti’ye yaptığı bayram ziyareti ise programın en dikkat çeken adımlarından biri oldu. Ziyarette karşılıklı iyi dilekler paylaşılırken, yerel meseleler hakkında da genel bir değerlendirme yapıldığı öğrenildi. Ziyaretin nezaket çerçevesinde gerçekleştiği ve karşılıklı anlayış mesajları verildiği bildirildi.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01''BATMAN EN AZ BORÇLU OLAN BELEDİYELERDEN BİRİ''
- 02KADINLAR ŞİDDETE KARŞI BİR ARAYA GELDİ
- 03OYMATAŞ OSB’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
- 04İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN DİDİM TEŞKİLATINA NEZAKET ZİYARETİ
- 059 İLDE YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU: 38 ŞÜPHELİ YAKALANDI
- 06AİLE HEKİMLİĞİ EMEKÇİLERİNDEN ‘VERGİDE ADALET’ ÇAĞRISI
- 07“TARIM ARAZİLERİNİ VERİMLİ KULLANMAK ZORUNDAYIZ”
- 08AYDINKONAK KÖYÜNDE ÜRETİCİLERLE BULUŞMA
- 0967 BİN 673 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 10GARZAN YUMURTA TESİSİNE TAM NOT
- 1118 Kilometrelik güzergâhta çizgi çalışması tamamlandı
- 12BELEDİYESİ ÇAĞRI MERKEZİ’NE GELEN KAYITLAR DİKKAT ÇEKİYOR
- 13TİCARİ ARAÇLARDA KIŞ LASTİĞİ DENETİMLERİ BAŞLADI
- 14ANSİAD Genel Başkanı Şakir Seven’den ORSİAD’a Ziyaret
- 15BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNDEN ALMANYA’DAKİ ÊZİDÎLERE ANLAMLI ZİYARET




Henüz Yorum yok