İMAM HATİPLİLERDEN VALİ ŞAHİN 'E TEŞEKKÜR
Batman İmam Hatip Mezunlarından İlgili kurum Müdürlerine Teşekkür.
İmam- Hatip Mezunlarının Objektif Gazetesinde yer alan "Ahde Vefa Çağrısı" başlıklı haberi yetkililerce dikkate alınarak gereği yapıldı.
Geçtiğimiz günlerde "Ercan Gün" isminin Gültepe’de bir parkta yaşatılacağı, İmam-Hatipliler arasında sevince yol açmış, Gün ailesini mutlu etmişti.
İmam - Hatip Mezunlarını sevindiren ve müjde niteliğindeki ikinci haber Salih Günaydın ile ilgili oldu. "Salih Günaydın" isminin bir İmam Hatip Lisesinde yaşatılacak olması Eğitim camiası, İmam-Hatip mezun ve öğrenciler arasında sevinç yarattı.
Batman'da Belde Mahallesi 3276 sokak No:6 ‘da eğitim veren " Anadolu İmam Hatip Lisesi"ne, Salih Günaydın isminin verileceği haberinin duyulması üzerine, İmam-Hatip mezunları Objektif Gazetesini arayarak memnuniyetlerini ifade ettiler.

İMAM HATİPLİLERDEN VALİ ŞAHİN'E TEŞEKKÜR
İmam Hatip Mezunları yaptıkları ortak açıklamada şunları söylediler.
"SALİH GÜNAYDIN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ"nde Salih Günaydın isminin yaşatılmasında başta, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin olmak üzere emeği geçen tüm ilgili kurum müdürlerine teşekkür ediyoruz.
“Salih Günaydın” Hocamız ve arkadaşımız “Ercan Gün” isimlerini yaşatma sevincini bizlere yaşattıkları için, emeği geçen herkesten Allah razı olsun."

SALİH GÜNAYDIN : 3 Ekim 2020 tarihinde vefat eden Salih Hoca, 1976- 1977 Eğitim - Öğretim yılından itibaren Batman İmam-Hatip Lisesi müdürlüğü görevinde bulundu. Bir dönemde Batman Lisesi Müdürlüğü görevini yürütmüştü. Eğitim camiasının duayeni ve çok değerli bir isimdi. Görev yaptığı yıllarda uyguladığı disiplinli eğitimi ile adından söz ettirmişti. (Faruk ÇİFTÇİ)


.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BATSO SPOR KULÜPLERİNİ İHYA ETTİ
- 02TERÖRSÜZ TÜRKİYE VURGUSUYLA ÖNEMLİ İSTİŞARE…
- 03KAPLAN, ''ESNAFIN YANINDA OLDUK''
- 04Yedi Hilal’in 8. Bölge Toplantısı Batman’da Gerçekleştirildi
- 05SAADET PARTİSİ’NDEN “ORTAK AKIL – GÜÇLÜ ŞEHİR” ÇALIŞTAYI
- 06YAŞAR KEMAL KENT PARKI’NDA ÇİMLENDİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 07“ESNAF BU ODANIN YÜKÜ DEĞİL, ASIL SAHİBİDİR”
- 08BATMAN BELEDİYESİ 21 İŞ MAKİNESİ, 14 EKİP VE 185 PERSONEL İLE SABAHLADI
- 09BATMAN TURİZMİ 2026’YA GÜÇLÜ GİRİYOR : “HEDEFİMİZ REKOR BİR SEZON”
- 10AİLE İÇİ ŞİDDET: 1 ÖLÜ
- 11PETROLSPOR ZİRVE YARIŞINDA TÖKEZLEDİ. 2-0
- 12BATMAN VAKFI’NDA ÖNEMLİ ZİYARETLER
- 13ÜÇ AYRI KAZA : 6 YARALI
- 14Kayıp yakınları 714’üncü haftada Güler’i andı
- 15Afrodit İç Giyim Mağazasında büyük kış indirimi başladı




Henüz Yorum yok