
Köyde okuyan öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımı yapıldı
Batman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi, köy okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi 230 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımı yaptı.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ümit Çiçek, İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi ve Çocuk Hakları Batman İl Çocuk Komitesi yetkilileri, toplanan yardımları çocuklara dağıttı.
Yaptıkları yardım ile ilgili açıklamada bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ümit Çiçek, sosyal sorumluluk projesi kapsamında dar gelirli öğrencilere yönelik yardımlarının sürdüğünü söyledi.
Köy okullarında okuyan 230 muhtaç öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımı yaptıklarını belirten Çiçek, "Batman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan Çocuk Hakları Batman İl Çocuk Komitesi tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı merkezde bulunan okullara yardım kutuları bırakılıp, okullardan kırtasiye ve giyim malzemesi toplanmıştır. Toplanan kırtasiye ve giyim malzemeleri Balpınar Beldesi, Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Karpuzlu ve merkez köy Güvercin’de bulunan ilköğretim okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi 230 öğrenciye dağıttık. Komitemizin etkinlikteki amacı çocuklara çocuk hakları konusunda eğitim vermek ve çocuklarda var olan yardımlaşma duygusunu pekiştirmektir. Müdürlüğümüz tarafından bu tür etkinliklere devam edilecektir. Okullarda bulunan çocuklar etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirip bu tür etkinliklerin devam etmesi yönünde talepte bulunmuştur." dedi.
Yapılan yardım nedeniyle sevinçleri yüzlerinden okunan çocuklar ise yetkililere teşekkür etti.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 02Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 03MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 0450 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 05REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 06BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 07Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 08BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
- 09 “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri Devam Ediyor
- 10YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 11DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 12BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 13“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
- 1439 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 1523 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Henüz Yorum yok