2026 İKİNCİ DÖNEM HİBE BAŞVURULARI AÇILDI
Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, engelli ve eski hükümlü vatandaşların kendi işlerini kurabilmeleri için 2026 yılı ikinci dönem hibe destek başvurularının başladığını duyurdu.
Engelli ve eski hükümlü bireylerin istihdama katılımını artırmak amacıyla sağlanan hibe destekleri için başvuru süreci Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından başlatıldı. Başvurular, engelli ve eski hükümlü vatandaşların kendi işlerini kurmalarını teşvik etmeyi amaçlıyor.
İl Müdürü Mehmet Emin Aktan, engelli bireylerin mesleki eğitim alarak istihdama kazandırılmasının ve rehabilitasyon süreçlerinin desteklenmesinin hedeflendiğini belirtti.
Başvurular e-Devlet üzerinden 13 Mart saat 23.59'a kadar çevrim içi yapılabilecek. Elden veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Eski hükümlü vatandaşlar projelerini Adalet Bakanlığı'na bağlı Denetimli Serbestlik Müdürlükleri ve Koruma Kurulları aracılığıyla hazırlayıp il müdürlüğüne iletecek.
Değerlendirme sonucunda uygun bulunan projeler kapsamında engelli girişimcilere 735 bin TL'ye, eski hükümlü girişimcilere ise 555 bin TL'ye kadar hibe desteği sağlanacak. Başvuru rehberi, kılavuz ve formlara www.iskur.gov.tr adresindeki 'Duyurular' bölümünden ulaşılabiliyor.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK “BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 02YAZ SPOR OKULLARINDA YÜZME HEYECANI
- 03DEM PARTİ'DEN ŞİDDETE KARŞI YÜRÜYÜŞ”
- 04AK PARTİ’DEN COŞKULU DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
- 05HÜDA PAR’DAN KARMA EĞİTİME İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ
- 06BAĞIMSIZ BATMAN GAZETESİ 2. YILINI KUTLADI
- 07FİRARİ HÜKÜMLÜ YOLCU MİNİBÜSÜNDE YAKALANDI
- 08ŞEYH HEVİNDA ZİYARETGÂHI RESTORE EDİLİYOR
- 09Bakan Bak, Batman'da Külliye ve Kütüphanede İncelemelerde Bulundu
- 10Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 11Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 12BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 13“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 14EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 15235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI




Henüz Yorum yok