Leventoğlu’ndan Eren’e Ziyaret
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Furkan Leventoğlu, Yardımcısı Oğuzhan Cevat Emre, AK Parti Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Hüsnü Tolga Genç ile yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’i makamında ziyaret ettiler. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen hasbihâlde gençlik üzerine yapılan kültürel, sanatsal, sportif ve farklı alanlardaki etkinlikler üzerine fikir alış verişinde bulunuldu.
“BATMAN’DA GENÇLİK ÇALIŞMALARI DİKKAT ÇEKİYOR”
Batman’daki gençlik faaliyetlerini son derece beğendiğini ve dikkat çektiğini belirten AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Furkan Leventoğlu, Gençlik ve Spor alanında üzerlerine düşen görevi her zaman yapmaya hazır olduklarını belirtti. Leventoğlu ayrıca, Batman’daki gençlik faaliyetlerinin üst düzeyde olduğunu ve örnek teşkil edecek iller arasında olduğunu ifade etti.
“KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ”
AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Hüsnü Tolga Genç ise, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün gençlik çalışmalarında destek olduklarını ve bazı projelerde koordineli çalıştıklarını söyledi. Başkan Genç; “Batman nüfusunun %53,3’ü 29 yaş altındadır. Ciddi anlamda genç ve dinamik bir gençliğimiz var. Teşkilat olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün gençlik faaliyetlerinde, sportif, kültürel, sanatsal ve her alandaki projelerini destekliyoruz.” dedi.
“GENÇLİK BİZİM GELECEĞİMİZ”
İl Müdürü Halil Eren ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Gençlerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Onlar vatanımızın ve bizlerin geleceğidirler. Batman olarak son yıllarda her alanda başarılı projelerimizi hayata geçirerek birçok engeli aştık. Kamu kurum ve kuruluşlarla, STK’larla, kulüplerle ve bizim alanımızda faaliyet gösteren herkese kapımız açıktır.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TÜZÜN'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
- 02Başkan Şansi : "Milletimiz canı pahasına geleceğine sahip çıktı"
- 03“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 04KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 05BATMANLI SERHAT TUNÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
- 06BAĞ VE ANTEPFISTIĞI ÜRETİCİLERİNE ERKEN UYARI DESTEĞİ
- 07HÜSEYİN ŞANSİ, UZUNGÖL’DE BATMANLI İŞ İNSANLARINI ZİYARET ETTİ
- 08“TERÖRSÜZ TÜRKİYE, MİLLETİN ORTAK GELECEĞİNİN ANAHTARIDIR”
- 09Batman Asenalar Kadın Futbol Kulübü, 2. Lig’e Yükseldi!
- 10Batman’da İtfaiye Müdahale Etti, Endişe Sevinç Oldu
- 11YILIN İLK YARISINDA 152 BLOK İÇİN YAPI RUHSATI VERİLDİ
- 12HASANKEYF KAYMAKAMI BÖYÜK GÖREVİNE BAŞLADI
- 13“ULUSLARARASI POTANSİYEL SOMUT BİR PLANLA ELE ALINMALI”
- 14“ŞİMDİ SIRA ULUSLARARASI UÇUŞLARDA”
- 15617 MİLYON TL’LİK YASADIŞI BAHİS OPERASYONU




Henüz Yorum yok